Registratie van voorraad met Barcode Scanmodule Materiaal (BSM)

 

Heeft uw bedrijf een magazijn waar uw medewerkers doorlopend materialen halen en terugbrengen? En is de papieren registratie van dat magazijn ook zo’n warboel? Denk dan eens aan registratie van uw voorraden met de InControl Barcode Scanmodule Materiaal (BSM). Dit systeem is gekoppeld aan Exact AEC. Desgewenst bieden wij u en uw medewerkers een korte, heldere training in het gebruik.

Lees verder

Registratie van voorraad met Barcode Scanmodule Materiaal (BSM)

Eenvoudige registratie met handheld barcode scanner

InControl BSM maakt registratie van inkomende en uitgaande goederen in het magazijn eenvoudig. Met een handheld barcode scanner boeken zij artikelen eenvoudig af of in. Hierdoor werken zij veel sneller, nauwkeuriger en met aanzienlijk kleinere foutkans dan bij een papieren registratie.

Voor wie is de Barcode Scanmodule Materiaal bedoeld?

De BSM is ontwikkeld voor bedrijven met een magazijn voor eigen medewerkers die op pad gaan met een bedrijfswagen vol materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouw en installatietechniek. Boekingen komen automatisch in AEC terecht.

Voordelen InControl BSM

 • efficiency in uw magazijn
 • besparing op tijd van uw medewerkers
 • veel minder onnodige bestellingen
 • direct inzicht in verbruik materialen
 • kostenbesparing
 • gebruiksvriendelijk systeem
 • reductie van de foutkans
 • robuuste handheld scanner kan tegen een stootje 

Hoe werkt InControl BSM?

De medewerkers brengen en halen aan de lopende band goederen, die zij in veel gevallen elke keer op papier moeten registreren. Papieren zijn vervolgens slecht leesbaar, zoek of beschadigd, waardoor de registratie van het magazijn niet meer accuraat is. Met de BSM handheld scanner registreren zij snel en eenvoudig alles wat zij komen halen en brengen. De werkwijze:

 • elke gebruiker logt in met zijn user ID en pincode
 • de medewerker kiest voor uitgave, retour, boeken op project of werkbon
 • scannen van de velden project, artikel en aantal

Eenvoudig scanmenu

Het scanmenu is doordacht samengesteld met het oog op eenvoudige navigatie, de knoppen [vooruit] en [terug] maken het simpel.

Verwerking transacties

Het registratiesysteem maakt gebruik van stambestanden uit Exact AEC: medewerkers, artikelen, projecten en grootboekrekeningen. Alle transacties komen direct in een database terecht met daarin de artikelcode, het project, het aantal, de medewerker, de scandatum en tijd en de status. De transacties blijven in de database beschikbaar voor onder meer rapportages en traceerbaarheid. 

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 
Lees het hele bericht
 
“Dankzij InControl Digitale Werkbon kunnen wij heel flexibel schuiven met de werkzaamheden van onze monteurs onderweg. Het is een betaalbare tool die voor ons het werk een stuk eenvoudiger maakt.” Dit zegt directeur Wilbert Vloo van Materieelservice Assen (MSA).
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.