Speedbooks Rapportage Software
Feb62024

Speedbooks Rapportage Software

Als financieel manager ben je waarschijnlijk bekend met de uitdagingen van het creëren van uitgebreide financiële rapportages. Veel bedrijven zijn gewend om financiële gegevens handmatig om te zetten naar Excel en vervolgens naar aangepaste formats. Met Speedbooks Rapportagesoftware vallen deze tijdrovende handelingen weg, waardoor je kostbare tijd en geld bespaart. Zo kun je financiële data snel en eenvoudig laten omzetten naar standaardrapportsjablonen, grafieken en jaarrekeningen, en zelfs verschillende scenario's toevoegen voor prognoses. Er is veel voor je gestandaardiseerd, maar tegelijkertijd wordt er veel flexibiliteit geboden.

Speedbooks Rapportage Software

De rapportages van Speedbooks kun je naar wens exporteren als Excel- of PDF-bestand in het Nederlands, Engels of Duits. Daarnaast wordt de financiële data automatisch grafisch inzichtelijk gemaakt in het dashboard. Deze is volledig aanpasbaar en interactief, zodat je de informatie kunt presenteren die voor jouw bedrijf het belangrijkst is.  

Maak je gebruik van Exact Online? Dan kun je met de online functie van Speedbooks Rapportage Software real-time gegevens ophalen uit je online administratie. Gebruik je Exact Globe? Dan kun je de on-premise versie downloaden op jouw computer. De real-time benadering is hierbij afhankelijk van de gegevens die je zelf invoert. Hoe meer data en periodes je invoert, hoe beter het systeem een prognose kan geven op basis van historische gegevens en trends. 

Een veelvoorkomende zorg bij het implementeren van nieuwe software is de tijd en moeite die het kost. Met Speedbooks Rapportagesoftware hoef je je daar geen zorgen over te maken. 

Als aanvullende software, geïntegreerd met partners zoals Exact Software, is de implementatie een fluitje van een cent, bestaande uit slecht één beknopte A4-handleiding. Dit stelt je in staat om snel aan de slag te gaan en te profiteren van de voordelen van de software.

Kortom, met Speedbooks Rapportagesoftware kunnen bedrijven hun financiële rapportageprocessen stroomlijnen, efficiëntie verbeteren en waardevolle tijd en middelen besparen. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde onderneming, het is tijd om afscheid te nemen van handmatige methoden en te profiteren van de kracht van geautomatiseerde rapportages met Speedbooks.

Wil jij meer weten over Speedbooks Software of andere bedrijfssoftware? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!

Procesoptimalisatie door Bedrijfssoftware

Misschien ook interessant

Feb162024
Blog

Digitale Werkbon software

Als je overweegt je de werkbon te digitaliseren, dan is onze Digitale Werkbon software precies wat je nodig hebt.
Feb132024
Blog

Document beheersysteem AutoDoc HSE

Met de virtuele printer van AutoDoc HSE bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ook papier!
Foto Mederwerkers InControl
Jan82024
Blog

De kostbaarste bronnen van bedrijven: tijd, geld en medewerkers

Hoe beter je in staat bent om tijd, geld en medewerkers te optimaliseren, des te sterker sta je in de markt.