Documenten digitaliseren met Elvy

Elvy DS

 

Elvy Document Scanning (Elvy DS) digitaliseert uw documentenstroom, hoe groot die ook is. U verwerkt onbeperkt scans in uw administratie. Uw facturen worden digitaal geborgd. U bespaart veel tijd en kosten met het inboeken van inkoopfacturen en u kunt al uw nota’s simpel en snel terugvinden. Implementeren van Elvy DS is eenvoudig, u kunt binnen een dag aan de slag.

Documenten digitaliseren met Elvy

Inkomende facturen

Elvy digitaliseert uw inkomende factuurstroom. Zo hebt u altijd volledig inzicht in de factuurstroom binnen uw organisatie De software herkent uw inkoopfacturen, verwerkt ze in Exact, boekt ze automatisch in en archiveert ze digitaal en centraal in Exact. Het pakket werkt met elke scanner.

Overige documenten

Overige documenten die u met Elvy eenvoudig kunt digitaliseren, inboeken en overzichtelijk archiveren:  

  • verkoopfacturen
  • offertes
  • algemene correspondentie
Lees verder

Bijkomende voordelen van Elvy

Het gebruik van Elvy heeft nog enkele andere grote voordelen:

  • het pakket ondersteunt een onbeperkt aantal administraties
  • u kunt stamgegevens van crediteuren met één klik aanvullen of wijzigen
  • ondervangen van spookfacturen met het Elvy Inkomende Factuurregister 

Inkomend Factuur Register (IFR)

Met de aanvullende module Inkomend Factuur Register (IFR) kunt u uw inkoopfacturen digitaal laten fiatteren. Daarna kunt u ze automatisch in Exact vrijgeven voor betaling.

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.