Haal het beste uit uw data met Exact Insights

 

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data. Wij leveren Exact Insights, implementeren het op maat voor u en bieden ondersteuning.

Zo verwerkt u grote hoeveelheden data eenvoudig tot bruikbare maatstaven om de prestaties van uw organisatie te analyseren (KPI’s). Ook zijn data eenvoudig te delen met andere stakeholders.

Lees verder

Haal het beste uit uw data met Exact Insights

Drie dashboards

Uw maatwerk in analyses is altijd realtime beschikbaar voor alle belanghebbenden. Zij kunnen de KPI’s en trends gebruiken via de drie gebruikersvriendelijke standaard dashboards sales, financieel en logistiek:

sales

Altijd realtime inzicht in het koopgedrag van uw klanten en verkoopresultaten per accountmanager. U analyseert eenvoudig de verhouding tussen omzet en winst per product en weet welke impact veranderingen in uw assortiment hebben. Dankzij integratie van Google Maps kunt u resultaten, volumes en marges zelfs per regio analyseren.

financieel

Managementinformatie en inzicht voor de administratie in alle financiële resultaten, zoals omzet, bruto winst, netto winst, kosten, liquiditeit, cashflow, crediteuren en debiteuren. Ook heeft u inzicht in alle transacties op alle balansen.

logistiek

Dit dashboard geeft u inzicht in de logistieke lijnen binnen uw bedrijf. Inkomende en uitgaande goederenstromen en omloopsnelheden hebben geen geheimen meer. In één oogopslag bent u op de hoogte van contractuele verplichtingen qua inkoop en verkoop en de status van uw facturering, desgewenst per product of productgroep. U weet of uw leveranciers en uw eigen organisatie hun deadlines halen.

De juiste beslissingen nemen met Exact Insights

Met Exact Insights kunnen de juiste mensen de juiste beslissingen nemen. Dankzij optimaal inzicht in alle aanwezige financiële, logistieke en commerciële data kan uw financiële, logistieke en commerciële organisatie optimaal functioneren. Alle relevante bedrijfsinformatie is altijd actueel en wordt gepresenteerd in gedetailleerde, actuele en gebruikersvriendelijke overzichten.

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.