Exact Insights | Haal het beste uit uw data

 

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data. Wij leveren Exact Insights, implementeren het op maat voor u en bieden ondersteuning.

Zo verwerkt u grote hoeveelheden data eenvoudig tot bruikbare maatstaven om de prestaties van uw organisatie te analyseren (KPI’s). Ook zijn data eenvoudig te delen met andere stakeholders.


Haal het beste uit uw data met Exact Insights

Drie dashboards

Uw maatwerk in analyses is altijd realtime beschikbaar voor alle belanghebbenden. Zij kunnen de KPI’s en trends gebruiken via de drie gebruikersvriendelijke standaard dashboards sales, financieel en logistiek:

sales

Altijd realtime inzicht in het koopgedrag van uw klanten en verkoopresultaten per accountmanager. U analyseert eenvoudig de verhouding tussen omzet en winst per product en weet welke impact veranderingen in uw assortiment hebben. Dankzij integratie van Google Maps kunt u resultaten, volumes en marges zelfs per regio analyseren.

financieel

Managementinformatie en inzicht voor de administratie in alle financiële resultaten, zoals omzet, bruto winst, netto winst, kosten, liquiditeit, cashflow, crediteuren en debiteuren. Ook heeft u inzicht in alle transacties op alle balansen.

logistiek

Dit dashboard geeft u inzicht in de logistieke lijnen binnen uw bedrijf. Inkomende en uitgaande goederenstromen en omloopsnelheden hebben geen geheimen meer. In één oogopslag bent u op de hoogte van contractuele verplichtingen qua inkoop en verkoop en de status van uw facturering, desgewenst per product of productgroep. U weet of uw leveranciers en uw eigen organisatie hun deadlines halen.

De juiste beslissingen nemen met Exact Insights

Met Exact Insights kunnen de juiste mensen de juiste beslissingen nemen. Dankzij optimaal inzicht in alle aanwezige financiële, logistieke en commerciële data kan uw financiële, logistieke en commerciële organisatie optimaal functioneren. Alle relevante bedrijfsinformatie is altijd actueel en wordt gepresenteerd in gedetailleerde, actuele en gebruikersvriendelijke overzichten.

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.