Structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise

 

Mensen binnen organisaties werken effectief samen met Exact Synergy Enterprise. Binnen bedrijven van klein- tot grootschalig komen alle processen samen in de integrale totaaloplossing Synergy: HRM, CRM, werkstromen, documenten en projecten.

Onderdelen Exact Synergy Enterprise

 • werkstromen
 • CRM functionaliteiten voor het structureren van klantinformatie
 • HRM software voor een overzichtelijke personeelsadministratie
 • documenten
 • projecten
Lees verder

Structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise

Efficiency door samenwerking

Complete inrichting van Exact Synergy door InControl brengt structuur in uw bedrijfsprocessen en –procedures. Mede dankzij integratiemogelijkheden met Exact Financials en Exact Globe werken mensen binnen en buiten uw organisatie – medewerkers, klanten en relaties – efficiënt samen.

Haal maximaal rendement uit Exact Synergy Enterprise

Met optimale inrichting van deze webbased applicatie door InControl werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen. Zo behaalt u maximaal rendement uit dit bedrijfssoftware-platform voor uw bedrijfprocessen.
Exact Synergy Enterprise:

 • structureert uw bedrijfsprocessen
 • integreert informatiestromen
 • bevordert optimale samenwerking van uw medewerkers

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar informatie

Exact Synergy Enterprise maakt informatie snel, overzichtelijk en eenvoudig toegankelijk voor iedereen die de data nodig heeft. De informatie is beschikbaar in praktisch bruikbare vorm. Zo is het verspillen van tijd met het zoeken naar de juiste informatie verleden tijd.

Overzichtelijke analyses en rapportages

Exact Synergy Enterprise is een managementcockpit bij uitstek. Met de juiste instelling levert de software overzichtelijke analyses en rapportages, gebaseerd op door u zelf gedefinieerde realtime key performance indicators. Ook biedt de software uitvoerige functies voor de automatisering van workflowmanagement. Zo structureert en stroomlijnt Exact Synergy Enterprise al uw bedrijfsprocessen.

HRM, digitale personeelsdossiers

Uw tool voor het samenstellen van personeelsdossiers met HRM-informatie vanuit Exact Synergy. Uw medewerkersdossiers zijn veilig en altijd inzichtelijk per medewerker:

 • digitale loonstroken
 • arbeidsovereenkomsten
 • legitimaties
 • diploma’s
 • certificaten
 • beoordelingenNeem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 
Lees het hele bericht
 
“Dankzij InControl Digitale Werkbon kunnen wij heel flexibel schuiven met de werkzaamheden van onze monteurs onderweg. Het is een betaalbare tool die voor ons het werk een stuk eenvoudiger maakt.” Dit zegt directeur Wilbert Vloo van Materieelservice Assen (MSA).
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.