Maatwerk in bedrijfsoplossingen in Exact

 

Exact kan uw dagelijks werk gemakkelijker en aanzienlijk efficiënter maken. Elke onderneming heeft een unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen. Wij integreren Exact in de dagelijkse praktijk van uw organisatie met klantspecifieke oplossingen op maat, onder meer software en applicaties.

Lees verder

Maatwerk in bedrijfsoplossingen in Exact

Bedrijfsoplossingen op maat

Niet alle onderdelen en processen in uw bedrijfsvoering zijn standaard. InControl maakt business solutions op maat die volledig aansluiten op uw Exact database. Relevante rapportages worden aangepast aan het maatwerk. Wilt u Exact Globe en Exact Synergy laten communiceren met mobiele apparaten? Bijvoorbeeld het bijwerken van de verkooporder via de iPad, desgewenst inclusief bevestiging met handtekening? Als uw Exact consultant bouwen wij hiervoor tools op maat:

  • urenportals gekoppeld aan uw Exact-omgeving
  • API koppelingen met uw webshop
  • document import
  • digitale werkbon
  • magazijnuitgiftesoftware gekoppeld aan Exact (uitgifte van materiaal voor intern of extern gebruik)
  • koppelingen met uw transportpakket na afdrukken pakbon
  • koppeling met Quantore: bestellingen, orders en facturen)

Met of zonder interface

Standaard blijven uw medewerkers werken in de vertrouwde Exact-omgeving. Deze breiden wij uit met eigen tools.  Soms zijn er oplossingen die nagenoeg ongezien hun werk doen. Ook kunnen we koppelingen maken met barcode scanners of andere mobiele apparaten om data mee in te kunnen voeren.

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.