Microsoft SQL Reporting Services, veelzijdige oplossing voor rapportages

Microsoft SQL

 

Zoekt u een veelzijdige rapportageoplossing? Dan adviseren wij om Microsoft SQL Reporting Services te integreren in uw Exact-omgeving.  Voor zowel traditionele papieren rapportages als webrapporten biedt Microsoft SQL Reporting Services alle gewenste oplossingen voor samenstelling, beheer en verspreiding.

Microsoft SQL Reporting Services, veelzijdige oplossing voor rapportages

InControl koppelt systemen aan uw informatiebehoefte

InControl ontwikkelt rapportages op basis van een inventarisatie van uw informatiebehoefte. Wij kennen de zeer vele mogelijkheden van de systemen en gebruiken alleen de mogelijkheden die u nodig hebt voor uw informatiebehoefte. Zo ontwikkelen wij in relatief weinig tijd de juiste rapporten voor u.

 

Lees verder

InControl rapporten

Voor gebruikers van Microsoft SQL Reporting Services biedt InControl een groot aantal standaardrapporten. Deze rapporten vormen de basis voor elke organisatie. Eenvoudig, snel en tegen een scherpe fixed price passen wij een standaard-sjabloon volledig aan al uw wensen aan zodat elke stakeholder altijd beschikt over alle gewenste (management-) rapportages.

Rapportages op maat per medewerker

Medewerkers met verschillende functies binnen bedrijven stellen uiteenlopende eisen aan rapportages. Sommigen moeten op elk gewenst moment analyses kunnen maken, terwijl anderen behoefte hebben aan flexibele rapporten om elke dag de juiste beslissingen te kunnen nemen. InControl biedt de mogelijkheid van flexibele rapportages op maat, zodat elke medewerker altijd beschikt over alle taakgerelateerde, up-to-date informatie, analyses en rapporten. 

Neem contact met ons op

 

Integratie met Exact Globe & Synergy

Microsoft Reporting Services integreert de SQL Servers 2008 tot en met 2016 volledig in Exact Synergy. U werkt met één geïntegreerd platform voor informatiebeheer en business intelligence. Microsoft Reporting Services maakt bovendien het delen van rapportages mogelijk, zowel binnen als buiten uw eigen organisatie. 

Gratis voor gebruikers SQL-server, Exact Globe en Exact Synergy

Gebruikt u de Microsoft SQL-server? Dan is het gebruik van Microsoft SQL Reporting Services inbegrepen. U betaalt dus niks extra. U moet wel in het bezit zijn van SQL2008R2 tot en met SQL 2016.

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.