Microsoft SQL Reporting Services

veelzijdige oplossing voor rapportages

Zoekt u een veelzijdige rapportageoplossing? Dan adviseren wij om Microsoft SQL Reporting Services te integreren in uw Exact-omgeving.  Voor zowel traditionele papieren rapportages als webrapporten biedt Microsoft SQL Reporting Services alle gewenste oplossingen voor samenstelling, beheer en verspreiding.


Rapportages op maat per medewerker

Medewerkers met verschillende functies binnen bedrijven stellen uiteenlopende eisen aan rapportages. Sommigen moeten op elk gewenst moment analyses kunnen maken, terwijl anderen behoefte hebben aan flexibele rapporten om elke dag de juiste beslissingen te kunnen nemen. InControl biedt de mogelijkheid van flexibele rapportages op maat, zodat elke medewerker altijd beschikt over alle taakgerelateerde, up-to-date informatie, analyses en rapporten.

Integratie met Exact Globe & Synergy

Microsoft Reporting Services integreert de SQL Servers 2008 tot en met 2016 volledig in Exact Synergy. U werkt met één geïntegreerd platform voor informatiebeheer en business intelligence. Microsoft Reporting Services maakt bovendien het delen van rapportages mogelijk, zowel binnen als buiten uw eigen organisatie. 

 

Gratis voor gebruikers SQL-server, Exact Globe en Exact Synergy

Gebruikt u de Microsoft SQL-server? Dan is het gebruik van Microsoft SQL Reporting Services inbegrepen. U betaalt dus niks extra. U moet wel in het bezit zijn van SQL2008R2 tot en met SQL 2016.

Neem contact met ons op

 

 

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.