Automatische documentverwerking met AutoDoc HSE

Automatische documentverwerking met AutoDoc HSE

Veel van onze klanten gebruiken AutoDoc HSE. AutoDoc HSE wordt hierbij ingezet in combinatie met Exact Globe of Exact Online. De software biedt een uitbreiding voor de mailfunctionaliteit en de functionaliteiten van de documentverwerking.

Vanuit Exact is het al mogelijk om facturen, orderbevestigingen en andere documenten aan te maken en te versturen. Maar deze functionaliteiten zijn beperkt. Zo willen bedrijven vaak meerdere mailontvangers instellen, bijbehorende bijlagen toevoegen, documenten opmaken in de huisstijl, een conceptmail inzien, het document printen en/of archiveren. Binnen Exact zelf is dit niet allemaal mogelijk. Met AutoDoc kun je al deze taken automatisch en zelfs tegelijkertijd laten uitvoeren met slechts één druk op de printknop. Dit bespaart dus ook nog eens veel tijd en geld!


Foto Mederwerkers InControl

Maatwerk

De software kan volledig naar de behoeftes van jouw bedrijf worden ingesteld. Automatisch een handtekening van de behandelaar onder een offerte zetten? Automatisch een bijlage laten toevoegen? Meerdere Pdf’s samenvoegen? Het is nog maar een greep van de functionaliteiten die AutoDoc HSE biedt. De software kan daarnaast de documenten in elke gewenste vorm verwerken. Wil je gebruik maken van UBL bestanden voor e-facturatie? Dan kunnen wij dit voor je inrichten. Daarover lees je hier meer.

Mogelijkheden

Naast deze meest gebruikte functionaliteiten is het ook mogelijk om de software bijvoorbeeld binnen het magazijn in te zetten. Zo zet groothandel Jollein de software in om automatisch verzendlabels te genereren en printen aan de hand van een pakbon en de order ook direct aan te melden bij de juiste vervoerder. Daarnaast benutten zij de software ook om bij hun B2C orders automatisch retourformulieren en retourlabels aan te maken en te printen.

Ben je benieuwd wat AutoDoc HSE voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je graag een demonstratie van AutoDoc? Neem dan contact met ons op. Onze collega's denken graag met je mee! We staan voor jou klaar.

Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware 
Foto Mederwerkers InControl