Terug naar Nieuws

FIXIO in beeld: bekijk nu de video!

Gepubliceerd op:
FIXIO in beeld: bekijk nu de video!

Wat is de beste manier om uit te leggen hoe iets werkt? Door het te laten zien! Daarom hebben we een korte video gemaakt die duidelijk laat zien hoe FIXIO werkt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De FIXIO film is te zien op ons YouTube kanaal en op onze productpagina. We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat we zo op een snelle en duidelijke manier kunnen uitleggen hoe FIXIO werkt. 

FIXIO

Slimme software, ontwikkeld door InControl, die ervoor zorgt dat inkomende orders automatisch worden geïmporteerd in Exact. Dat is FIXIO. Orders overtypen in Exact is niet meer nodig. Fouten maken is verleden tijd. Met FIXIO krijg je inzicht in je inkomende orderstroom, en kun je je weer focusen op belangrijke zaken. Check de details.

Verzendkoppeling InControl

Software is niet zo tastbaar en dat maakt het soms lastig om uit te leggen hoe onze producten werken. Daarom willen we meer video's maken van onze producten. We zijn al druk bezig met een andere video over onze verzendkoppeling, die we gemaakt hebben in samenwerking met United Care uit Groningen, één van onze relaties. Deze verzendkoppeling maakt de koppeling tussen het ERP pakket en de logistieke partner, waardoor verzendlables met de juiste adresgegevens automatisch geprint worden. Houd onze website de komende weken dus in de gaten!   

Zien: de verzendkoppeling van InControl in actie bij United Care

Zien: de verzendkoppeling van InControl in actie bij United Care
In het magazijn van United Care uit Groningen, producent van innovatieve hulpmiddelen voor de zorgsector, wordt gewerkt met de verzendkoppeling van InControl voor het automatisch printen van verzendlabels. In de video onderaan deze pagina is te zien hoe dit in zijn werk gaat.
 

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland
Een paar maanden geleden heeft InControl FIXIO geïmplementeerd bij Rijomotor Holland. We praten met Robert van Rijomotor Holland, die ons vertelt hoe zij FIXIO inzetten in het dagelijkse orderproces, en wat dit hen heeft opgeleverd.