Speedbooks financiële rapportage software

Speedbooks

 

Weg met complexe spreadsheets, overload aan verwarrende informatie en gemiste kansen. Met Speedbooks leveren wij een betaalbaar systeem om snel heldere financiële rapportages te genereren. Jaarrekeningen, kwartaal-, maand-, week- of zelfs dagrapportages, maar ook gespecialiseerde financiële rapportages en analyses, u haalt ze allemaal uit Speedbooks.

Speedbooks financiële rapportage software

Managementinformatie

Speedbooks verhoogt de betrouwbaarheid van uw managementinformatie aanzienlijk. Dat vergroot de kwaliteit van het financieel bestuur en beheer van uw onderneming. U budgetteert, controleert en stuurt bij op basis van veel meer kennis, terwijl het u veel minder tijd kost. Zo snijdt het mes aan twee kanten.  U kunt bovendien eigen modellen gebruiken en eigen indicatoren creëren en volgen.

Gebruiksvriendelijk en snel

Speedbooks is ontwikkeld door mensen met passie voor en een schat aan praktijkervaring in financiële rapportageprocessen. En zij wisten: de processen zijn slechts een middel, niet het doel. De focus moet liggen op de financiële informatiebehoefte van elke individuele ondernemer. Dat maakt Speedbooks tot de ideale aanvulling op elk boekhoudpakket.

Lees verder

Soorten financiële rapportages

  • managementrapportages
  • maandoverzichten
  • maandvergelijkingen
  • liquiditeitsplanningen
  • budgetten
  • jaarrekeningen
  • kwartaalrapporten
  • kostenplaatsenoverzichten

Excel en Exact

Basis voor de rapportages zijn koppelingen met Microsoft Excel, Exact Online en Exact Globe. Speedbooks haalt data realtime uit deze databases bij het aanmaken of verversen van elke rapportage. Zo hebt u altijd up-to-date bruikbare boekhoud- en managementinformatie. Desgewenst maken wij voor u maatwerk in rapportages. Het aantal administraties is onbeperkt.

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 
Lees het hele bericht
 
“Dankzij InControl Digitale Werkbon kunnen wij heel flexibel schuiven met de werkzaamheden van onze monteurs onderweg. Het is een betaalbare tool die voor ons het werk een stuk eenvoudiger maakt.” Dit zegt directeur Wilbert Vloo van Materieelservice Assen (MSA).
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.