Uitbreiding orderproces in Exact WMS

 

Wilt u dat uw orderpickers meerdere orders tegelijk kunnen afwikkelen? Met InControl Pick and Pack to Cart kunnen uw orderpickers twee tot drie keer zoveel orderregels tegelijk lopen. Dit vermindert de gemiddeld af te leggen afstanden per order van orderpickers. Dat scheelt aanzienlijk in efficiency, tijd en kosten. In onze ervaring liggen terugverdientijden van InControl WMS+ tussen de drie en twaalf maanden.

Uitbreiding orderproces in Exact WMS

Kostenbesparing met WMS+

InControl Pick and Pack to Cart software is een aanvulling op het Exact Warehouse Management System (WMS). Dit zorgt voor optimalisatie van efficiency in uw orderproces doordat er meerdere orders tegelijk gelopen worden. Dit levert u een mooie kostenbesparing en tijdbesparing voor uw medewerkers op.


Lees verder

 

Werkwijze WMS+ met Pick and Pack to Cart

Pick and Pack to Cart biedt een oplossing voor het plaatsen van de juiste orderregels bij de juiste orders. Deze oplossing behelst drie stappen:

  1. de orderpicker selecteert het aantal orders dat hij tegelijk gaat lopen
  2. de orderpicker verzamelt de orderregels
  3. tijdens het verzamelen van de orderregel geeft de verzamelwagen aan voor welke order de betreffende regel is

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.