Vacature Junior Consultant (M/V) 

 

In verband met de groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Junior Consultant (M/V). Ben jij een enthousiaste en zelfstandige persoonlijkheid die zich graag wil ontwikkelen in de IT-branche dan nodigen we je uit om te solliciteren.

 

De functie

Als consultant houd je je bezig met het implementeren van Exact Globe en Exact Synergy bij onze klanten. Na een gedegen opleidingstraject waarbij je samen met de andere consultants een aantal projecten uitvoert ga je aan de slag. De werkzaamheden bevatten:

- het installeren en inrichten van het systeem (samen met de klant)
- het maken van lay-outs en rapportages
- het instrueren van gebruikers (zowel individueel als in groepsverband)
- verzorgen van 2e lijns support aan klanten
- het proactief verzorgen van het onderhoud (updates; nieuwe functionaliteit)

Je werkt samen met de projectleiders maar onderhoudt op termijn ook zelfstandig contacten met de klant. Samenwerken met de helpdeskmedewerker, andere consultants en sales medewerkers vinden we erg belangrijk; een goed resultaat bereik je samen.

Lees verder

Procedure

Je brief met CV kun je mailen naar administratie@incontrol.eu. We laten dan snel iets van ons horen. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Harro Prins op 0599-659350 of per e-mail aan harro.prins@incontrol.eu.

InControl Business Solutions B.V.                     
Hoogveen 11
9501 XK Stadskanaal      

                                  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Ben jij in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in Business Administration of vergelijkbare studie, beschik je over sterke analytische en communicatieve vaardigheden, heb je ervaring met MS-SQL, en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de IT branche? 
 
Lees het hele bericht
 
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.