AutoDoc HSE, totaaloplossing voor uw documentenstroom

AutoDoc HSE

 

Verwerkt uw organisaties veel documenten? Met AutoDoc HSE kunt u e-mailen, printen, faxen en archiveren met één druk op de knop. Het is een eenvoudig proces van digitaliseren, automatiseren en archiveren. Met AutoDoc bespaart u veel tijd, kosten en papier.

AutoDoc HSE, totaaloplossing voor uw documentenstroom

Automatisering documentenstroom

Met AutoDoc HSE bieden wij een pasklare toepassing voor automatisering van uw complete documentenstroom. Uw medewerkers voeren gemaakte of gescande documenten centraal in. Deze zijn vanaf dat moment altijd beschikbaar voor gebruik en verzending in de meest uiteenlopende vormen.

 

Lees verder

Uw documentenstroom

  • correspondentie
  • facturen
  • inkooporders
  • aanmaningen
  • creditnota's
  • verkooporders
  • leveringsbonnen
  • overeenkomsten

Print- en drukwerk

Maakt printen eenvoudig voor uw medewerker dankzij automatisering van alle printhandelingen. Het is mogelijk om een document tegelijk op verschillende printers af te drukken en om selectief te printen. AutoDoc maakt voorgedrukt briefpapier overbodig. Wat voor papier u ook gebruikt, vanuit AutoDoc kunt u eenvoudig de huisstijl van uw organisatie toevoegen.  

Verzenden

Al uw offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, facturen en aanmaningen kunt u snel en geautomatiseerd verzenden, onder meer per e-mailen, sms, app of fax. Automatisch faxen is mogelijk in combinatie met Microsoft Fax of Symantec Winfax Pro.

Archiveren

U kunt al uw documenten eenvoudig en overzichtelijk digitaal archiveren.

Facturen

AutoDoc maakt automatische opslag van uw facturen mogelijk op elke gewenste naam. Ook kan het systeem alle facturen automatisch opslaan als pdf-bestand, desgewenst op meerdere locaties.

XML/UBL/XBRL

Bij het versturen van facturen is het mogelijk om automatisch XML- of UBL-bestanden mee te sturen. Deze bestanden kunnen ook als bijlagen bij een e-mail verzonden worden.

 

Mailings

Het is mogelijk om uw mailings volledig te automatiseren. Zo kan het systeem eerst kijken of verzending per e-mail of fax mogelijk is. En is dat niet het geval, dan wordt de mailing geadresseerd geprint, bijvoorbeeld voor verzending per post.  U kunt eenvoudig bijlagen mee sturen, zoals algemene voorwaarden, aanbiedingen of digitale nieuwsbrieven

Pakbonnen

Maak bij elke pakbon eenvoudig een verzendetiket met alle gewenste informatie van de pakbon. Dit kan op elke gewenste printer.

Toepassing AutoDoc HSE

AutoDoc HSE is eenvoudig in te passen binnen andere Exact software. Daarnaast is het compatible met vele lay-out-bewerkingsprogramma’s.  

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.