AutoDoc HSE

Totaaloplossing voor uw documentenstroom

 

Verwerkt uw organisaties veel documenten? Met AutoDoc HSE kunt u e-mailen, printen, faxen en archiveren met één druk op de knop. Het is een eenvoudig proces van digitaliseren, automatiseren en archiveren. Met AutoDoc bespaart u veel tijd, kosten en papier.

Automatisering documentenstroom

Met AutoDoc HSE bieden wij een pasklare toepassing voor automatisering van uw complete documentenstroom. Uw medewerkers voeren gemaakte of gescande documenten centraal in. Deze zijn vanaf dat moment altijd beschikbaar voor gebruik en verzending in de meest uiteenlopende vormen.

 


Uw documentenstroom

  • correspondentie
  • facturen
  • inkooporders
  • aanmaningen
  • creditnota's
  • verkooporders
  • leveringsbonnen
  • overeenkomsten

Print- en drukwerk

Maakt printen eenvoudig voor uw medewerker dankzij automatisering van alle printhandelingen. Het is mogelijk om een document tegelijk op verschillende printers af te drukken en om selectief te printen. AutoDoc maakt voorgedrukt briefpapier overbodig. Wat voor papier u ook gebruikt, vanuit AutoDoc kunt u eenvoudig de huisstijl van uw organisatie toevoegen.  

Verzenden

Al uw offertes, orderbevestigingen, pakbonnen, facturen en aanmaningen kunt u snel en geautomatiseerd verzenden, onder meer per e-mailen, sms, app of fax. Automatisch faxen is mogelijk in combinatie met Microsoft Fax of Symantec Winfax Pro.

Archiveren

U kunt al uw documenten eenvoudig en overzichtelijk digitaal archiveren.

 

Facturen

AutoDoc maakt automatische opslag van uw facturen mogelijk op elke gewenste naam. Ook kan het systeem alle facturen automatisch opslaan als pdf-bestand, desgewenst op meerdere locaties.

XML/UBL/XBRL

Bij het versturen van facturen is het mogelijk om automatisch XML- of UBL-bestanden mee te sturen. Deze bestanden kunnen ook als bijlagen bij een e-mail verzonden worden.

  

Mailings

Het is mogelijk om uw mailings volledig te automatiseren. Zo kan het systeem eerst kijken of verzending per e-mail of fax mogelijk is. En is dat niet het geval, dan wordt de mailing geadresseerd geprint, bijvoorbeeld voor verzending per post.  U kunt eenvoudig bijlagen mee sturen, zoals algemene voorwaarden, aanbiedingen of digitale nieuwsbrieven

Pakbonnen

Maak bij elke pakbon eenvoudig een verzendetiket met alle gewenste informatie van de pakbon. Dit kan op elke gewenste printer.

Toepassing AutoDoc HSE

AutoDoc HSE is eenvoudig in te passen binnen andere Exact software. Daarnaast is het compatible met vele lay-out-bewerkingsprogramma’s.  

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.