Digitale Werkbon software
Feb162024

Digitale Werkbon software

Als je overweegt de werkbon te digitaliseren, dan is onze Digitale Werkbon software precies wat je nodig hebt. Als jij bijvoorbeeld in de bouw of installatietechniek werkt, is de kans groot dat je met werkbonnen werkt. Maar waar je eerder nog alles met pen en papier moest doen, kun je tegenwoordig ook werkbonnen digitaal beheren. Dit scheelt tijd, geld en menselijke fouten! Je hebt de mobiele werkbon overal bij de hand.
Digitale Werkbon software

Wat is een digitale werkbon?

Het is simpelweg een elektronische versie van de traditionele papieren werkbon. Alle informatie wordt digitaal opgeslagen en verwerkt, wat de samenwerking met administratie en voorraadbeheer versnelt. Daarnaast biedt een digitale werkbon de mogelijkheid om simpel en efficiënt acute klussen in te plannen. Met onze Digitale Werkbon ontvang je werkbonnen op je iPad of mobiel, inclusief klantgegevens, ordernummer, debiteurennummer, datum en tijd. Via de werkbon app kun je ook de uitgevoerde werkzaamheden, gewerkte tijd en gebruikte materialen invoeren.


Hoe werkt de Digitale Werkbon software?

Zodra een klant de werkbon digitaal heeft ondertekend, ontvangt het kantoor direct een melding via de software voor verdere verwerking. Administratie en voorraadbeheer kunnen de bon direct verwerken. Na voltooiing van een taak ziet de monteur de volgende opdracht op zijn iPad verschijnen. Hierdoor kan de binnendienst gedurende de dag de planning aanpassen en snel inspelen op spoedklussen. Ze hebben ook inzicht in welke collega logistiek gezien het beste geschikt is voor bepaalde (spoed)klussen. De Digitale Werkbon kan daarnaast worden geïntegreerd met de Exchange-agenda's van medewerkers, waardoor het kantoor op een dashboard alle afspraken van monteurs kan bekijken.

Ervaringen

Ervaringen van gebruikers spreken voor zich. Wilbert Vloo, directeur van Materieelservice Assen, deelt zijn tevredenheid: "De Digitale Werkbon heeft het werk van onze monteurs efficiënter gemaakt. Ze hoeven nu niet meer naar kantoor te rijden om werkbonnen op te halen. Bovendien kunnen we flexibeler omgaan met de planning, waardoor we snel kunnen reageren op storingen bij klanten. Deze betaalbare tool heeft ons werk aanzienlijk vereenvoudigd."Maatwerk

De Digitale Werkbon van InControl is eenvoudig te koppelen aan de software van Exact. Ben je op zoek naar een digitale werkbon op maat? Neem dan contact met ons op! Onze collega Wierd staat klaar om de werkbon app aan te passen aan jouw wensen. We denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden!

Procesoptimalisatie door Bedrijfssoftware

Misschien ook interessant

Exact SRXP
Apr42024
Blog

Eenvoudig declareren met Exact SRXP

Met dit declaratie programma kun je snel en nauwkeurig declaraties indienen, goedkeuren en verwerken.
De kracht van Samenwerking
Mar52024
Blog

De kracht van Samenwerking

Een cruciaal onderdeel van onze missie is de samenwerking met software-ontwikkelaars.
Optimaliseer jouw Klantbeleving
Feb292024
Blog

Optimaliseer jouw Klantbeleving

Het gebruik van bedrijfssoftware heeft niet alleen voordelen voor de medewerkers, maar ook direct voor de klanten.