Document beheersysteem AutoDoc HSE
Feb132024

Document beheersysteem AutoDoc HSE


Autodoc HSE biedt een geavanceerd document beheersysteem met virtuele printer, waardoor bedrijven niet alleen tijd en geld, maar ook papier besparen. De naadloze papierloze documentstroom, van levering tot archivering, maakt het mogelijk om jouw bedrijf een stap verder te brengen in het papierloos werken.
Document beheersysteem AutoDoc HSE

Integratie met Exact Software
Veel klanten van InControl Bedrijfssoftware combineren Autodoc HSE met Exact Software voor geavanceerde functionaliteiten. Door Autodoc te koppelen aan Exact Software kunnen gebruikers profiteren van onder andere het instellen van mailontvangers, bijlagen toevoegen en in verschillende talen printen. Autodoc maakt ook magazijnautomatisering mogelijk, zoals het automatisch genereren en printen van verzendlabels en retourformulieren op basis van pakbonnen. 

Virtueel printen 
Autodoc voorziet niet alleen in PDF-conversie, maar biedt ook conversie naar andere bestandstypen zoals XML, fax, sms en e-mail. Dankzij de gebruiksvriendelijke configuratie-interface hoef je slechts één keer je voorkeuren in te stellen, waarna de software met elke druk op de printknop de rest van het werk voor je doet. 


Denk bijvoorbeeld aan een PDF conversie, het combineren van PDF bestanden, het toevoegen van een watermerk of het toevoegen van jullie huisstijl. Het kan allemaal tegelijkertijd met slechts een druk op de knop! Een bijkomend voordeel van de virtuele printer is dat het de consistentie in communicatie vergroot en daarmee de betrouwbaarheid van het bedrijf versterkt.


Wil je ervaren wat Autodoc HSE kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie. Wij staan voor je klaar om met je mee te denken. 

Procesoptimalisatie door Bedrijfssoftware.

Misschien ook interessant

Feb162024
Blog

Digitale Werkbon software

Als je overweegt je de werkbon te digitaliseren, dan is onze Digitale Werkbon software precies wat je nodig hebt.
Speedbooks Rapportage Software
Feb62024
Blog

Speedbooks Rapportage Software

Met Speedbooks Rapportagesoftware kun je waardevolle tijd en middelen besparen.
Foto Mederwerkers InControl
Jan82024
Blog

De kostbaarste bronnen van bedrijven: tijd, geld en medewerkers

Hoe beter je in staat bent om tijd, geld en medewerkers te optimaliseren, des te sterker sta je in de markt.