Eenvoudig declareren met Exact SRXP
Apr42024

Eenvoudig declareren met Exact SRXP

Ben je het zat om al die bonnetjes te verzamelen, in te voeren en goed te keuren? Dan is Exact SRXP precies wat je zoekt! Met dit declaratie programma kun je snel en nauwkeurig declaraties indienen, goedkeuren en verwerken. Met Exact SRXP bespaar je tot wel 75% van de verwerkingstijd!

Exact SRXP

Wat is Exact SRXP?

Exact SRXP is een softwareoplossing die het gehele proces van declaraties optimaliseert en vereenvoudigt. Met dit declaratie programma kun je:

  • Snel en makkelijk declareren: Met de declaratie app kunnen medewerkers eenvoudig bonnetjes fotograferen, waarna de software automatisch de relevante gegevens herkent en omzet.
  • Accorderen vanuit de app: Managers kunnen vervolgens declaraties eenvoudig goedkeuren of afwijzen vanuit de declaratie app.
  • Realtime inzicht in kosten en uitgaven: Exact SRXP biedt volledig en realtime inzicht in alle declaraties en uitgaven, waardoor je altijd op de hoogte bent van waar je geld naartoe gaat.
  • Automatische koppeling van creditcardtransacties: Creditcardtransacties worden automatisch gekoppeld aan de juiste bonnetjes, waardoor je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het handmatig koppelen van transacties.
  • Integratie met administratie: De software integreert naadloos met jouw boekhoudpakket, waardoor alle declaratiedata met slechts één klik geëxporteerd kan worden.


  • Verwerking van kilometerdeclaraties: Dankzij de integratie met Google Maps kunnen kilometerdeclaraties eenvoudig worden verwerkt, waarbij de afstand automatisch wordt berekend.
  • Goedkeuringsstromen: Exact SRXP biedt de mogelijkheid om goedkeuringsstromen toe te voegen aan het declaratieproces. Dit zorgt voor een gestroomlijnde afhandeling van declaraties binnen jouw organisatie, waardoor je controle hebt over wie welke declaraties goedkeurt en in welke volgorde.Declareer correct en snel met Exact SRXP

Kortom, Exact SRXP biedt een geïntegreerde oplossing voor al jouw declaratiebehoeften, waardoor je de administratieve lasten kunt verminderen en meer tijd kunt besteden aan wat jij echt belangrijk vindt. 

Procesoptimalisatie door Bedrijfssoftware
Exact SRXP

Misschien ook interessant

De kracht van Samenwerking
Mar52024
Blog

De kracht van Samenwerking

Een cruciaal onderdeel van onze missie is de samenwerking met software-ontwikkelaars.
Optimaliseer jouw Klantbeleving
Feb292024
Blog

Optimaliseer jouw Klantbeleving

Het gebruik van bedrijfssoftware heeft niet alleen voordelen voor de medewerkers, maar ook direct voor de klanten.
Feb162024
Blog

Digitale Werkbon software

Als je overweegt je de werkbon te digitaliseren, dan is onze Digitale Werkbon software precies wat je nodig hebt.