Optimaliseer jouw Klantbeleving
Feb292024

Optimaliseer jouw Klantbeleving

Bij InControl Bedrijfssoftware zetten we ons ervoor in om de middelen van bedrijven, zoals tijd, geld en personeel, optimaal te benutten om zo het meeste te bieden aan de klant. Onze aanpak? Het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van bedrijfssoftware die perfect aansluit bij de behoeften en workflows van het bedrijf.
Optimaliseer jouw Klantbeleving

Het gebruik van bedrijfssoftware heeft niet alleen voordelen voor de medewerkers, maar ook voor klanten. Hierbij kun je onder denken aan een verbeterde dienstverlening en klantenservice. Een treffend voorbeeld hiervan is onze FIXIO-software, die handmatig overtypen van klantorders overbodig maakt. Hierdoor worden orders niet alleen sneller maar ook foutloos verwerkt, wat gegarandeerd de klanttevredenheid verhoogt! 

Ook andere bedrijfssoftware draagt bij aan een optimale klantbeleving. Zo biedt een Verzendkoppling de mogelijkheid om pakketten automatisch bij de juiste vervoerder aan te melden. Dit vergroot niet alleen de efficiëntie, maar zorgt er ook voor dat klanten hun bestellingen snel en correct ontvangen. Met Exact WMS wordt vervolgens weer voorkomen dat producten met een naderende expiratiedatum worden geleverd, wat zowel de klanttevredenheid als de duurzaamheid vergroot.

Bedrijfssoftware stelt verder medewerkers in staat om sneller en effectiever te werken, waardoor er een betere klantenservice kan worden geboden. Dit uit zich bijvoorbeeld in snellere reactietijden op vragen en problemen. Exact Online biedt hierbij snel toegang krijgen tot relevante klantgegevens en bestelinformatie, terwijl de Digitale Werkbon spoedklussen direct bij de juiste medewerkers inroostert, waardoor klanten op dezelfde dag nog worden geholpen. 

Bedrijfssoftware bespaart dus niet alleen tijd voor medewerkers, maar stelt bedrijven ook in staat om het allerbeste te bieden aan hun klanten. Wil je ontdekken wat software kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie. Wij staan klaar om met je mee te denken. 


Procesverbetering door Bedrijfssoftware

Misschien ook interessant

Exact SRXP
Apr42024
Blog

Eenvoudig declareren met Exact SRXP

Met dit declaratie programma kun je snel en nauwkeurig declaraties indienen, goedkeuren en verwerken.
De kracht van Samenwerking
Mar52024
Blog

De kracht van Samenwerking

Een cruciaal onderdeel van onze missie is de samenwerking met software-ontwikkelaars.
Feb162024
Blog

Digitale Werkbon software

Als je overweegt je de werkbon te digitaliseren, dan is onze Digitale Werkbon software precies wat je nodig hebt.