Stop papier- en productverspilling
Oct272023

Stop papier- en productverspilling

In een tijd waarin duurzaamheid van groot belang is, kan jouw bedrijf een verschil maken. Met bedrijfssoftware krijg jij de tools om efficiënter te werken, milieubewuster te handelen en tegelijkertijd tijd- en winstgevend te zijn. We nemen je in deze blog graag mee in de wereld van bedrijfssoftware en geven je vier voorbeelden van software die bijdragen aan de duurzaamheid van jouw bedrijf.


1. FIXIO - Duurzame orderverwerking

FIXIO automatiseert de import van orders in de software van Exact. Hierdoor behoort het tijdrovende handmatig overtypen van inkomende orders voorgoed tot het verleden. Het eindresultaat? Snellere, geheel geautomatiseerde en foutloze orderverwerking. Deze efficiënte aanpak bevordert niet alleen de productiviteit, maar vermindert ook het onnodige papierverbruik.


2. Elvy – Duurzame factuurverwerking

De software van Elvy zorgt voor geautomatiseerde factuurverwerking. Deze innovatieve oplossing vermindert de behoefte aan papieren documenten aanzienlijk, waardoor een papierloze werkomgeving ontstaat. En daarmee maak jij indruk!

Achtergrond InControl

3. WMS+ - Duurzaam Magazijnbeheer

De magazijnsoftware WMS+, tilt orderpicken naar een hoger niveau. Het tijdperk van het verzamelen van orders met pen en papier behoort definitief tot het verleden. Maak kennis met de digitale scanner die het proces stroomlijnt. Bovendien kan de software ook proactief melden welke producten als eerste verlopen, waardoor onnodige productverspilling door verlopen producten wordt voorkomen. Dit is duurzaamheid ten top.


4. BSM – Duurzaam materiaalverbruik

De Barcode Scanmodule Materiaal (BSM) biedt inzicht in materiaal- en materieelverbruik. Hiermee ga je eventuele verspilling van materiaalverbruik tegen. Dit is een belangrijke bijdrage aan een duurzamere bedrijfsvoering.


Ben jij klaar om bij te dragen aan duurzaamheid?

En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te geven van bedrijfssoftware die de duurzaamheid bevorderen. Benieuwd wat bedrijfssoftware voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee over hoe jij succesvol en duurzaam kunt groeien. De softwareoplossingen kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Samen streven we naar duurzame groei en efficiëntie, zowel voor het milieu als voor jouw onderneming.

Bedrijfsoptimalisatie door Bedrijfssoftware

Misschien ook interessant

Mar132023
Blog

Ben jij aantrekkelijk voor personeel?

Er is een personeelstekort in Nederland. Onze collega Harro deelt vijf tips rondom dit onderwerp.
Feb242023
Blog

Veilige e-facturatie met AutoDoc HSE

Gebruik je Exact maar wil je veilig e-factureren vanuit AutoDoc HSE? Daar is een oplossing voor!
Jan312023
Blog

Wat is automatisering?

Automatisering is het vervangen van handmatig werk door programma’s, machines of computers. Wil je meer weten? Lees dan verder!