Complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe

 

InControl levert een totaal ERP pakket voor de backoffice dat naadloos aansluit op uw organisatie. Met Exact Globe leggen wij een complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsprocessen.

Integratie Exact Globe

Integratie van alle verschillende processen levert veel op. Zo is met slechts één keer invoeren van alle gegevens de efficiency maximaal en de foutkans minimaal.

  • financiële administratie
  • inkoop en logistieke processen
  • planning en productie
  • projectmanagement
  • WMS
  • Salaris
Lees verder

Complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe

Alle bedrijfsinformatie in één database

U voert gegevens slechts één keer in en al deze bedrijfsinformatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één database. Zo is alle informatie altijd actueel, realtime inzichtelijk en direct bruikbaar als managementinformatie, voor frontoffice en desgewenst ook uw klanten, leveranciers en partners. Automatisering van uw administratie is bovendien een behoorlijke kostenbesparing.

Implementatie en trainen

InControl zorgt voor optimale implementatie van Exact Globe. Uw software werkt pas optimaal als de implementatie ervan ook optimaal is. Desgewenst helpen we bij het schrijven van procedures, converteren we data uit andere systemen naar Exact Globe en trainen wij uw medewerkers in het gebruik.

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.