Exact Globe | Complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces

 

InControl levert een totaal ERP pakket voor de backoffice dat naadloos aansluit op uw organisatie. Met Exact Globe leggen wij een complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsprocessen.


Complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe

Integratie Exact Globe

 

Integratie van alle verschillende processen levert veel op. Zo is met slechts één keer invoeren van alle gegevens de efficiency maximaal en foutkans minimaal. 

  • financiële administratie
  • inkoop en logistieke processen
  • planning en productie
  • projectmanagement
  • WMS
  • Salaris

Alle bedrijfsinformatie in één database

U voert gegevens slechts één keer in en al deze bedrijfsinformatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één database. Zo is alle informatie altijd actueel, realtime inzichtelijk en direct bruikbaar als managementinformatie, voor frontoffice en desgewenst ook uw klanten, leveranciers en partners. Automatisering van uw administratie is bovendien een behoorlijke kostenbesparing.

 

 

 

Implementatie en trainen

InControl zorgt voor optimale implementatie van Exact Globe. Uw software werkt pas optimaal als de implementatie ervan ook optimaal is. Desgewenst helpen we bij het schrijven van procedures, converteren we data uit andere systemen naar Exact Globe en trainen wij uw medewerkers in het gebruik.

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.