Exact2Magento webshopkoppeling

Een snelle, stabiele en flexibele Magento webshop koppeling voor Exact Globe

 

Heeft uw bedrijf een Magento webshop, of bent u van plan een Magento webshop te maken, en wilt u deze koppelen met Exact Globe? Dan is de Exact2Magento koppeling van InControl een passende oplossing. De koppeling exporteert stambestanden zoals artikelen, prijzen en klanten razendsnel van Exact naar Magento, en importeert de orders vanuit Magento in Exact. Dit gebeurt allemaal automatisch; nooit meer zorgen over een webshop die niet up-to-date is!


Exact2Magento Webshopkoppeling

Snelheid

Een van de grootste voordelen van Exact2Magento is de snelheid. Exact2Magento gaat op een slimme manier om met de data waardoor de datastroom beperkt wordt. Dit resulteert in een efficiëntere uitwisseling van data en daardoor minder belasting van uw servers en een snellere synchronisatie.

De synchronisatie (import en export) vindt plaats op geplande tijdstippen, dus zo vaak als u wilt. Bovendien is het mogelijk om de synchronisatie handmatig te starten, wat handig kan zijn wanneer een nieuw artikel direct zichtbaar moet zijn in de webshop, of wanneer een webshop order direct verwerkt moet worden in Exact.

Daarnaast kan InControl snel support leveren voor Exact2Magento, en is een aanpassing of een klantspecifieke inrichting nooit een probleem.

Stabiliteit

Het is natuurlijk erg belangrijk dat een webshop koppeling altijd werkt. Exact2Magento is een betrouwbare en zeer stabiele koppeling. Dit resulteert in vrijwel geen storingen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over orders die niet binnenkomen in Exact, of artikelen die niet zichtbaar worden in de webshop.

Flexibele synchronisatie

Exact2Magento kan allerlei data importeren en exporteren. Wat er wel en niet gesynchroniseerd wordt, is afhankelijk van de wensen van de klant. Zo kunnen de gegevens in Exact leidend zijn (geschikt voor B2B), of de gegevens in Magento (geschikt voor B2C).

 

Communicatie

Na afloop van elke synchronisatie wordt er een mail aan een beheerder verstuurd met daarin een overzicht van de geïmporteerde en geëxporteerde data. Door deze extra controle hoeft u zich geen zorgen te maken over orders die niet in Exact komen, of nieuwe artikelen die niet in de webshop komen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een synchronisatie een probleem bevat. Bijvoorbeeld wanneer een bestaande debiteur een ongeldig adres invoert in de webshop. Eventuele problemen en andere informatie berichten worden door Exact2Magento gemeld per mail.

Ervaringen van klanten 

Zoals u ziet zijn er mogelijkheden genoeg met Exact2Magento. De webshopkoppeling wordt inmiddels door een aantal van onze klanten gebruikt. Benieuwd naar de positieve ervaringen van een van onze klanten? Lees dan hier het hoe De Bondt B.V. uit Tynaarlo de webshopkoppeling gebruikt.

Wilt u ook een snelle, stabiele en flexibele webshop koppeling en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres, chat met ons via de Whatsapp button links in het scherm, of vul het contactformulier in via onderstaande knop voor een terugbelverzoek.

0599-659 350

 info@incontrol.eu

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.