FIXIO automatiseert import van orders

 

FIXIO automatiseert de invoer van orders in Exact. Zo hoeven uw medewerkers inkomende orders niet meer over te typen. Dit scheelt veel tijd en reduceert de foutkans aanzienlijk. Ook voelen uw klanten die hun eigen ERP systeem hebben er waarschijnlijk weinig voor om hun orders over te typen in uw webshop of bestelsysteem.


FIXIO automatiseert import van orders

Werkwijze orderimport met FIXIO

Vullen van de FIXIO-tabel

FIXIO zet alle orderregels in een aparte SQL tabel op basis van templates. In deze tabel staan de orderregels zoals de klant deze heeft aangeboden: artikel, aantal, prijs en leverdatum. U kunt deze tabel gebruiken om te vergelijken met de aangemaakte orderregels in Exact. Dit kunt u onder meer gebruiken om prijzen en gevraagde levertijden per debiteur te vergelijken met Exact. 

Import van de order in Exact Globe

FIXIO importeert binnenkomende orders op basis van gedefinieerde templates. Op basis van deze template vult FIXIO de juiste orderkop, bijvoorbeeld met het ordernummer van de klant. De orderregels worden gevuld op basis van de order van de klant. FIXIO herkent de orderregel op basis van de artikelcode, artikelcode van de klant, zoekcode of EAN-code. FIXIO importeert geen prijzen in Exact, maar logt en rapporteert verschillen in prijzen wel aan de verkoopafdeling.

 

Import van diverse bestandstypes

FIXIO importeert automatisch orders van diverse bestandstypes in Exact Globe:

  • PDF
  • HTML
  • orders uit de eigen website
  • XML
  • CSV
  • TXT
  • standaard Excel-template

Import vanuit netwerkmap of e-mail box

Wij implementeren FIXIO op verschillende manieren voor u. Zo kan FIXIO orders in Exact Globe importeren vanuit een importmap op uw netwerk of vanuit een e-mailbox. Dit e-mailadres kunt u doorgeven aan de webshop of aan uw klanten.

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
De coronacrisis treft onze samenleving hard. Op economisch en medisch gebied zijn er wereldwijd grote onzekerheden en de zorgen stapelen zich op. Bedrijven worden geraakt; de een nog meer dan de ander.
 
Lees het hele bericht
 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.