Foto Logo InControl Business Solutions

Geschiedenis InControl Bedrijfssoftware

De roots van ons bedrijf gaan helemaal terug naar 1993. Naar een jonge man met een ondernemingsdrang, met een passie en ambitie. Het was in 1993 dat de vijfentwintigjarige Harro begon te werken met de software van Exact. Hij mocht zijn kennis en ervaring inzetten binnen een accountantsbedrijf. Maar Harro wilde meer. De jaren verstreken en een verlangen groeide. 

Dromen verwezenlijken

Stadskanaal, 2002. Na tien jaren van dromen en plannen maken, was het moment eindelijk daar: Harro begon zijn eigen bedrijf. Prins Consultancy was geboren. Harro koos er samen met zijn vrouw, Christa, voor om al hun beschikbare tijd en geld te investeren. Een risico. Maar met succes! 

Prins Consultancy groeide namelijk sneller dan verwacht. Daarom besloot Harro om krachten te gaan bundelen. Hij vond een compagnon in Wim Havenstein. Samen gingen zij verder onder de naam InControl. 

Foto Harro Prins Wim Havenstein - InControl Exact partner van het jaar
Foto Verbouwingen kantoor InControl Business Solutions

Vanuit het 'kleine kantoortje'

InControl werd officiële partner van Exact en groeide snel. Zo snel, dat InControl na één jaar al de snelst groeiende partner van Exact was. Na een aantal jaren besloot Wim een stap terug te doen, en werd Harro zelfstandig eigenaar van InControl Business B.V.

De klantenkring groeide, de werkzaamheden en zo ook het team. Het duurde dan ook niet lang voordat InControl uit het kleine kantoortje aan huis groeide. Het was tijd voor een volgende stap. 

Geschiedenis schrijven

Stadskanaal, 2024. Vijfentwintigjarige Harro had nooit durven hopen dat hij op een dag met een team van negen collega’s zou mogen werken aan zijn droom. Samen mogen zij nu, vanuit een prachtig kantoor, de geschiedenis verder schrijven. 

Teamfoto InControl Business Solutions