Geschiedenis InControl Business Solutions

De roots van ons bedrijf gaan helemaal terug naar 1993. Benieuwd naar de geschiedenis van InControl Business Solutions? We vertellen je graag ons verhaal. 

Dromen verwezenlijken

Het was 1993 toen de vijfentwintigjarige Harro begon te werken bij een accountantskantoor. Niet als accountant, maar als Exact consultant. De jaren verstreken en een verlangen groeide...

Bijna tien jaar later maakte Harro eindelijk de keuze: ‘Ik ga voor mezelf beginnen’.  Zo gezegd, zo gedaan: Prins Consultancy was geboren. Harro koos er samen met zijn vrouw, Christa, voor om al hun beschikbare tijd en geld te investeren. Een risico. Maar met succes! 

Vanuit het 'kleine kantoortje'

Het bedrijf groeide en Harro besloot om de krachten te bundelen met compagnon Wim Havenstein. Samen gingen zij verder onder de naam InControl. Na een aantal jaren is Harro zelfstandig eigenaar geworden van InControl Business B.V.

De klantenkring groeide, de werkzaamheden en zo ook het team. InControl werd officiële partner van Exact. Een jaar later was het bedrijf al hun snelst groeiende partner. En dat allemaal vanuit dat ‘kleine kantoortje’ aan huis. 

Geschiedenis schrijven

Drieëntwintigjarige Harro had nooit durven hopen dat hij op een dag met een team van acht collega’s zou mogen werken aan zijn droom. Samen mogen zij nu, vanuit een prachtig kantoor, de geschiedenis verder schrijven.