Elvy Release

Elvy Release

Afgelopen vrijdag lanceerde Elvy, het softwarebedrijf voor financiële processen, haar nieuwste versie. Elvy Factuurverwerking verwelkomt nu een geheel nieuw startscherm met het laatste nieuws en updates. Vanaf nu heb je zelf de controle over het uitsluiten van gegevens van automatische herkenning. Bovendien worden INSBOU-facturen nu met verbeterde ondersteuning ontvangen. De verwijderingsbijdrage van UBL-facturen wordt nauwkeurig uitgelezen en verwerkt, en dankzij de Elvy-update kun je nu meerdere documenten tegelijk verwijderen. En de inactieve registers? Die kun je nu gewoon verstoppen.

ElvyWeb heeft ook optimalisaties ondergaan op het gebied van prestaties en taakweergave. Rechten zijn aangepast, zodat jij als gebruiker precies ziet wat je nodig hebt. Daarnaast is de afwezigheidsassistent nu jouw beste vriend en maken standaard ingerichte instellingen het leven een stukje gemakkelijker.

Elvy Factuurwerking

Ook de Elvy App heeft een upgrade gekregen, waardoor de taal nu geoptimaliseerd is voor elke gebruiker. En ook de aanvullende modules hebben een upgrade gekregen: Elvy Contractregistratie maakt nu het creëren van meerdere verplichtingen uit één contract mogelijk. Elvy Declaratieverwerking zet gebruiksgemak voorop met diverse optimalisaties. Elvy Inkoopmanagement stelt je in staat verplichtingen te markeren als ontvangen en houdt het overzicht bij afletteren.

Al onze klanten met Elvy-software ontvangen uiteraard de update. Achter de schermen zijn onze consultants bezig om ervoor te zorgen dat de update van Elvy goed blijft functioneren in combinatie met eventuele andere software en koppelingen.

Benieuwd naar wat Elvy is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Bedrijfsoptimalisatie door Bedrijfssoftware