Demodag InControl

Demodag InControl

Op woensdag 12 april heeft InControl Business Solutions een Demomiddag gehouden. Deze demomiddag vond plaats in het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Samen met onze partners hebben we een demonstratie gegeven van onze producten.

Na een korte introductie over ons bedrijf door Harro Prins kwamen de volgende onderwerpen aan bod.

Hoe haal ik extra informatie uit mijn Exact Database? - Exact Insights
Exact Insights is een rapportage programma dat al uw financiële, logistieke en commerciële data omzet in gedetailleerde, actuele en gebruiksvriendelijke overzichten. Harro heeft hier een presentatie over gegeven, waarna Gerben Veldhuis een demonstratie heeft gegeven.

Hoe maak ik eenvoudig periodieke rapportages en jaarrapporten met alle informatie die ik nodig heb? - Speedbooks
Onze partner Speedbooks was aanwezig op de demomiddag, en heeft hierover een presentatie gegeven. Met Speedbooks leveren wij een betaalbaar systeem om snel heldere financiële rapportages te genereren. Speedbooks biedt veel mogelijkheden, zoals managementrapportages, maandoverzichten, jaarrekeningen en kwartaalrapporten.

Hoe digitaliseer ik mijn factuurstromen? - Elvy Document Scanning
Het derde onderwerp dat aan bod kwam werd gepresenteerd door onze partner Elvy Document Scanning (Elvy DS). Elvy DS digitaliseert uw documentenstroom, hoe groot die ook is. Deze eenvoudige oplossing bespaart veel tijd en kosten met het inboeken van inkoopfacturen, en u kunt al uw nota’s simpel en snel terugvinden.

Na de presentaties van Exact Insights, Speedbooks en Elvy was er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Wij kijken terug op een leerzame, ontspannen en succesvolle middag en willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor hun komst.

Demodag InControl
Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware
Demodag InControl