Exact Globe+ Update 

Exact Globe+ Update 

Exact heeft vorig jaar de lancering van Globe+ geïntroduceerd. Met deze update van Exact Globe is het mogelijk om te connecten met je mobiel, cloud en AI. 

Met Globe plus factureer je sneller, betrouwbaarder en goedkoper; automatiseer je repeterende handelingen en ben je nog minder tijd kwijt aan het debiteurenbeheer. Daarnaast navigeer je eenvoudiger en sneller door de software doordat de geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid.

Achter de schermen zijn onze consultants bezig om voor al onze klanten te kijken wat Globe+ voor hen kan betekenen. Daarnaast kijken zij of de update goed blijft functioneren in combinatie met eventuele andere software en koppelingen. 

Het kost wat tijd om dit te onderzoeken. Maar we zijn ermee bezig! We willen voorkomen dat bedrijven processen stil komen te liggen door eventuele foutmeldingen. Zodra we weten wat Globe+ betekent voor jouw bedrijf, nemen onze consultants contact met jou op. 

Benieuwd wat Exact Globe+ is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Exact Globe+
Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware