Factuurverwerking Optimaliseren met Elvy

Factuurverwerking Optimaliseren met Elvy

Software maakt het mogelijk om belangrijke onderdelen in bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren. Zo ook het onderdeel factuurverwerking. Factuurverwerking kost handmatig veel tijd en heeft een grote foutkans. Daarom is het de hoogste tijd om in het bedrijfsproces ook de factuurverwerking te optimaliseren. 

Het was vijftien jaar geleden haast nog ondenkbaar: een factuur die uit zichzelf wordt ingeboekt. Het zou onmogelijk moeten hebben geklonken. Tegenwoordig kunnen we ons haast niet meer anders voorstellen. Wie eenmaal gebruik maakt van factuurverwerkingssoftware, raakt gewend aan de snelheid en het gemak. Je vergeet hoe groot de tijdsinvestering ooit was en hoe frustrerend de typfouten waren. 

Uiteraard blijf jij ook bij automatische factuurverwerking de controle houden. Jij bepaalt welke facturen vrijgegeven moeten worden voor betaling. Met Elvy kan je makkelijk fiatteren en heb je inzicht in de fiatteurs. Daarnaast heb je real-time inzicht in de financiële administratie. Leggen jullie bestelling en ontvangsten al vast met een bestelnummer (PO-nummer) in een financiële software, zoals Exact Globe of Exact Online? Dan kunnen jullie dit programma voor factuurverwerking direct benutten! 

Elvy Factuurwerking

Werkwijze

Maar hoe optimaliseer je de factuurverwerking? De factuurwerking software Elvy doet dit als volgt: 

Je ontvang per mail een factuur. Deze wordt automatisch herkent én automatisch verwerkt in jouw financiële software. En het inboeken? Ook dat gebeurt, na jouw akkoord, automatisch. Tot slot wordt de factuur idigitaal gearchiveerd in jouw financiële software, zoals Exact Globe of Exact Online, en in de Elvy software. Het factuurverwerkingsprogramma wordt in deze video verder uitgelegd.Nooit meer facturen overtypen

Maak jij gebruik van zowel digitale als fysieke facturen? Geen probleem! Het enige wat jij hoeft te doen is de facturen scannen. De rest gebeurt vanzelf. Jij hoeft nooit meer facturen over te typen met deze software voor het digitaliseren en automatisering van de factuurverwerking. En dat betekent dus nooit meer typfouten bij de factuurverwerking! Dit bespaart veel tijd en geld. 

Iets wat vijftien jaar geleden misschien net zo onmogelijk leek, maar met de software voor factuurverwerking mogelijk is gemaakt: papierloos werken. Archiefkasten zijn verleden tijd. Vanaf nu draagt jouw bedrijf bij aan de duurzaamheid. 

Benieuwd wat Elvy Factuurverwerking voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware
Elvy Factuurwerking