Terug naar Nieuws

InControl implementeert digitale werkbon bij Materieelservice Assen

Gepubliceerd op:
InControl implementeert digitale werkbon bij Materieelservice Assen

“Dankzij InControl Digitale Werkbon kunnen wij heel flexibel schuiven met de werkzaamheden van onze monteurs onderweg. Het is een betaalbare tool die voor ons het werk een stuk eenvoudiger maakt.” Dit zegt directeur Wilbert Vloo van Materieelservice Assen (MSA).

Digitale werkbon voor monteurs

De buitendienstmedewerkers van Materieelservice Assen zijn elke dag op pad voor reparatie, onderhoud en keuringen van machines en werktuigen voor bedrijven in de bouw. Op hun tablet ontvangen zij hun werkbonnen met klantgegevens, order- en debiteurennummer, datum, tijd en omschrijving van de werkzaamheden.

Digitale ondertekening

Zelf voeren zij onder meer de uitgevoerde werkzaamheden, gewerkte tijd en gebruikte materialen in. De klant ondertekent de digitale werkbon digitaal, waarna de bon direct op de zaak in Assen binnenkomt en door de administratie en voorraadbeheer verwerkt kan worden.

Flexibele planning

De Digitale Werkbon maakt het werk efficiënter voor de monteurs. Zo hoeven zij niet elke dag eerst naar kantoor te rijden om hun werkbonnen te halen. Na elke afgeronde klus kijken zij op hun tablet wat hun volgende klus is. “Dat vroeg wel enige aanpassing van onze medewerkers. Want door onze flexibele planning kan het zo zijn dat hun werkagenda er gedurende de dag heel anders uit gaat zien dan gepland”, vertelt Vloo.

Digitaal planbord

De Digitale Werkbon van InContol is gekoppeld aan een digitaal planbord. Zo heeft de binnendienst van Materieelservice Assen altijd actueel en overzichtelijk inzicht in de werkagenda van alle medewerkers. Dit maakt flexibel omgaan met de planning extra eenvoudig.

Efficiënt werken

Stel, er komt een melding binnen van een acute storing bij een klant die zo snel mogelijk verholpen moet worden. Dan kan de planning snel schakelen. Gekeken wordt welke monteur logistiek gezien het beste heen kan. De Digitale Werkbon maakt schuiven binnen de planning heel eenvoudig. Eén haastklus kan gevolgen hebben voor meerdere medewerkers omdat de totale organisatie dan zo efficiënt mogelijk werkt.

Samenwerking MSA en InControl

Voor digitalisering van werkbonnen kwam Vloo terecht bij InControl: “Onze bedrijfssoftware Exact Globe is destijds ook geleverd en geïnstalleerd door InControl. Onze ervaringen waren uitstekend, de contacten zijn persoonlijk, prettig en direct. InControl heeft zich bij ons bewezen als oplossingsgerichte partner. Daarom klopten wij voor deze automatisering weer aan bij InControl. Er rolde een zeer betaalbaar en werkbaar systeem uit de bus. Onze digitale werkbon functioneert stabiel en probleemloos, wij zijn uitermate tevreden.”

Ik wil meer weten over de digitale werkbon.

Foto's

Bekijk ook

InControl gaat verhuizen!

InControl gaat verhuizen!
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 

UBL, universele standaard in factureren vereenvoudigt administratieve processen

UBL, universele standaard in factureren vereenvoudigt administratieve processen
Veel overheden gebruiken het al. En de verwachting is alom dat het bedrijfsleven de komende jaren massaal overstapt op UBL. Deze universele standaard in factureren vereenvoudigt uw administratieve processen aanzienlijk. Wij implementeren UBL E-Factureren graag in uw Exact-omgeving.
 

InControl Business Solutions is partner van Sumatra

InControl Business Solutions is partner van Sumatra
Sinds kort is InControl Business Solutions partner van Sumatra. Sumatra levert rapportage software die geschikt is om te koppelen met Exact Globe en Exact Synergy. Sumatra levert complete en realtime informatie, waardoor iedereen binnen de organisatie altijd volledig geïnformeerd is. InControl…