Opening van onze nieuw pand

Opening van ons nieuwe pand

Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn. Het is een prachtige locatie en een heel fijn kantoor waar we bijzonder prettig kunnen werken. Ook de onderlinge contacten met elkaar zijn erg aangenaam.

‘Knoalster bedrijf’
“InControl is een echt Knoalster bedrijf, dat na enige omzwervingen op deze prominente plek in Stadskanaal een leegstaand pand een nieuwe functie geeft, niet alleen voor het eigen bedrijf maar ook aan andere MKB’ers en ZZP’ers”, zei de wethouder bij de opening. “Jullie werken in een snelle, flexibele wereld, veelal op locatie. Maar het is fijn dat jullie nu ook een thuishaven hebben. Het ziet er prachtig uit, complimenten voor de inrichting.”

Open Huis
Vele tientallen aanwezigen maakten graag van de gelegenheid gebruik om alle bedrijven te bezichtigen. Er klonken vele zeer positieve geluiden over het resultaat van het werk van onder meer onze interieuradviseur Ilse Kerkmeijer (IntoStyle), Jan Mulder (Jan Mulder Bouw) en schilder Henk Lopers (l’ Accent schilders) in het pand van InControl. Ook vele vrienden en bekenden zetten met elkaar de schouders eronder en om er echt iets moois van te maken. En dat is gelukt. Daarom willen wij iedereen bedanken die meegeholpen heeft met de renovatie en verbouw van het pand.

Aankoop bedrijfspand
In de loop der tijd is onze eenmanszaak uitgegroeid tot een MKB-onderneming met inmiddels zes medewerkers. Hoewel wij onze werkzaamheden veelal bij de klant op locatie uitvoeren, ontgroeiden wij ons kantoor aan huis. Daarom kochten we in februari 2018 het pand aan het Hoogveen 1-11. Kral Westen was er op dat moment al gevestigd en na een grondige renovatie van de 1e verdieping vestigde zich hier op 1 oktober 2018 Good Jobs uitzendbureau. Snel daarna volgden Ordevos Rozema en Meulenkamp Internet en Reclame. In februari van dit jaar namen wij zelf de bovenste verdieping in gebruik. En er is nog ruimte vrij op de eerste en tweede verdieping.

Gezellig
Na de opening en het open huis bleven veel gasten in de partytent aan het Hoogeveen nog even lekker kletsen en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het werd een aangename, door Jalving Catering uitstekend verzorgde borrel. Wij kijken met genoegen terug op een gezellige bijeenkomst en vinden het prachtig dat zo veel bekenden, vrienden, relaties, buren en familieleden van de partij waren.

Opening van onze nieuw pand
Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware