Terug naar Nieuws

Zien: de verzendkoppeling van InControl in actie bij United Care

Gepubliceerd op:
Zien: de verzendkoppeling van InControl in actie bij United Care

In het magazijn van United Care uit Groningen, producent van innovatieve hulpmiddelen voor de zorgsector, wordt gewerkt met de verzendkoppeling van InControl voor het automatisch printen van verzendlabels. In de video onderaan deze pagina is te zien hoe dit in zijn werk gaat.

De verzendkoppeling is op maat gemaakt en koppelt de verzendgegevens van de pakbon uit Exact met de transportpartner van United Care. Adresgegevens hoeven dus niet meer handmatig ingevoerd te worden en kloppen altijd. Op deze manier kunnen zendingen sneller verwerkt worden. Voorheen maakte United Care gebruik van de verzendkoppeling van de transportpartner. Volgens Hans Kruizinga van United Care zaten hier veel nadelen aan. “Het invoeren van de verzendgegevens duurde wel heel lang, en het veranderen van het afleveradres was zeer omslachtig”.

Volgens Hans heeft de verzendkoppeling van InControl veel rust en tijd gebracht. “De snelheid van het programma is het grootste voordeel. Daarnaast klopt het adres altijd volgens de pakbon”. De verzendkoppeling is erg makkelijk in gebruik; op de pakbon staat een barcode die gescand wordt in de verzendkoppeling, het afleveradres wordt dan opgehaald op basis van de gegevens van die pakbon. Volgens Hans is de verzendkoppeling een uitkomst voor iedereen die in het magazijn werkt: “scannen en klaar is het”.

Bekijk de productfilm

Samen met United Care hebben we een korte productfilm gemaakt die goed laat zien hoe de verzendkoppeling bij United Care werkt. Wilt u meer lezen over de verzendkoppeling? Bekijk dan onze productpagina.

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland
Een paar maanden geleden heeft InControl FIXIO geïmplementeerd bij Rijomotor Holland. We praten met Robert van Rijomotor Holland, die ons vertelt hoe zij FIXIO inzetten in het dagelijkse orderproces, en wat dit hen heeft opgeleverd.
 

FIXIO in beeld: bekijk nu de video!

FIXIO in beeld: bekijk nu de video!
Wat is de beste manier om uit te leggen hoe iets werkt? Door het te laten zien! Daarom hebben we een korte video gemaakt die duidelijk laat zien hoe FIXIO werkt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!