Terug naar Nieuws

We hebben een nieuwe collega!

Gepubliceerd op:
We hebben een nieuwe collega!

We hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli hebben we er een nieuwe collega bij: Arjan Soetevent. We zijn heel blij dat we Arjan als nieuwe collega kunnen verwelkomen. Arjan heeft een technische achtergrond en zal deze kennis goed in kunnen zetten in het werk voor onze klanten. 

Door onze groeiende activiteiten waren we al een langere tijd op zoek naar nieuwe collega's. Daarom zijn we erg blij met Arjan als toevoeging aan ons team. Arjan's technische kennis is een mooie aanvulling op de kwaliteiten van onze andere consultants. Inmiddels bestaat ons team uit 6 personen, en we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega's! De vacature voor de implementatie consultant kun je hier vinden. Daarnaast hebben we ook nog een vacature voor een software engineer; die komt binnenkort online, dus houdt onze website in de gaten!

12,5 jaar in dienst!

12,5 jaar in dienst!
Afgelopen maand mochten we een mooi jubileum vieren: op 1 september was onze collega Gerben 12,5 jaar in dienst! We zijn erg blij met Gerben als collega en kijken uit naar de volgende 12,5 jaar. Op naar de 25! 
 

Zo koppelt de Bondt B.V. haar Magento webshop aan Exact Globe

Zo koppelt de Bondt B.V. haar Magento webshop aan Exact Globe
Een van onze klanten, De Bondt B.V. uit Tynaarlo, maakt al enige tijd naar volle tevredenheid gebruik van onze Exact2Magento koppeling. De Bondt is een groothandel in fournituren, haak- en breigarens en heeft een B2B webshop en werkt met Exact Globe. We praten met Job, algemeen directeur, over de we…