Terug naar Nieuws

Wij werken door!

Gepubliceerd op:
Wij werken door!

De coronacrisis treft onze samenleving hard. Op economisch en medisch gebied zijn er wereldwijd grote onzekerheden en de zorgen stapelen zich op. Bedrijven worden geraakt; de een nog meer dan de ander.

Voor ons verandert er ook veel. Klanten bezoeken kan niet meer. Support moet remote vanuit kantoor of thuis. Dit werkt natuurlijk niet altijd even efficiënt en we missen het bezoeken van onze klanten. Desondanks zijn we blij dat we in een digitale branche werken, en dat we het grootste gedeelte van onze support gewoon kunnen blijven bieden. We blijven dan ook gewoon bereikbaar voor supportvragen en andere vragen.

Nieuwe collega

Ondanks de coronacrisis hebben wij ook goed nieuws! Sinds begin maart is Martijn Dassen ons team komen versterken. Martijn studeert International Business Management in Groningen en doet bij ons zijn afstudeerstage. We zijn erg blij met deze aanvulling van ons team!

Benieuwd naar Martijn en de rest van ons team? Bekijk het hier!

 

 

Wethouder Veenstra opent nieuw pand InControl Business Solutions

Wethouder Veenstra opent nieuw pand InControl Business Solutions
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 

Met trots presenteren wij ons nieuwe kantoor!

Met trots presenteren wij ons nieuwe kantoor!
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…