Teamfoto medewerkers Incontrol

Er is altijd een oplossing

Automatiseer en digitaliseer ook jouw bedrijfsprocessen: van de administratie tot orderpicken. De mogelijkheden zijn enorm! En de tijds- en geldwinsten zijn groot.

Hieronder lichten we een aantal van onze bestaande oplossingen toe. Daarnaast maken we ook software op maat. Benieuwd  welke oplossingen er zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!


Administratie

Met Exact Globe automatiseer je de administratie van processen. Je hoeft vanaf nu slechts één keer alle gegevens in te vullen in één database. De foutkans in minimaal, de effectiviteit maximaal. 


Ontdek Exact Globe

Twee medewerkers achter een bureau
Medewerkers die telefonische begeleiding geeft

Stroomlijning

Met Exact Synergy optimaliseer je de structuur en stroomlijning van jouw bedrijfsprocessen. Vanaf nu werken alle mensen binnen en buiten jouw bedrijf efficiënt samen. 


Ontdek Exact Energy

Datagebruik

Met Exact Insights haal je het beste uit jouw data. De software verwerkt grote hoeveelheden data tot bruikbare maatstaven. Hiermee analyseer je eenvoudig de bedrijfsprestaties. 


Ontdek Exact Insights

Medewerkers achter een pc
Twee medewerkers aan het werk achter een pc

Boekhouden

Met Exact Online kan je eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Met de software verzamel je alle bedrijfsprocessen en -gegevens op één plaats. Zo zorg je ervoor dat alle betrokkenen altijd met dezelfde gegevens werken. 


Ontdek Exact Online

Declareren

Met Exact SRXP bespaar je tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. Declareer vanaf nu correct en snel door je declaratieproces aan je administraties te koppelen. 


Ontdek Exact SRXP

Twee medewerkers in overleg
Medewerker telefonisch in gesprek achter een pc

Automatiseer orderverwerkingen

FIXIO automatiseert de invoer van orders in Exact. Zo hoeven jouw medewerkers inkomende orders niet meer over te typen. Dit scheelt veel tijd en minimaliseert de foutkans. 


Ontdek FIXIO

Optimaliseer orderregels

Met WMS+ kunnen jouw orderpickers tot drie keer zoveel orderregels tegelijk lopen. WMS+ is het Exact Warehouse Management System met een aanvulling van Pick and Pack to Cart. 


Ontdek WMS+

Medewerker telefonisch bereikbaar
Medewerker hydrateert

Registreer materiaal en materieel

BSM biedt inzicht in het verbruik van materiaal zoals schroeven, en in het gebruik van materieel zoals machines. Het materiaal en materieel wordt af- en ingeboekt met een bruikbare scanner. 


Ontdek BSM

Training & Implementatie

Wij zijn er ook voor diensten op maat. Zo geven wij diverse trainingen over het gebruik van de software, ondersteunen wij bij het schrijven van nieuwe procedures en kunnen wij helpen met het overzetten van data uit oude systemen. 


Ontdek onze diensten

Twee medewerkers achter een bureau