Foto InControl Business Solutions

Er is altijd een oplossing

Hoe optimaliseer ik bedrijfsprocessen? Deze vraag krijgen wij vaak. Ons antwoord? Bedrijfssoftware!

Benieuwd welke oplossingen er zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! Je vindt onze meestgebruikte oplossingen hieronder.

Als Exact consultant implementeren wij Exact software en Exact maatwerk koppelingen. Daarnaast beschikken wij over eigen automatiseringssoftware en van andere partners zoals Elvy en AutoDoc HSE.

Exact Globe - De basis voor jouw automatisering

Met het ERP pakket van Exact Globe beheer en automatiseer je de gehele financiële administratie op één plek. Globe van Exact vormt de basis voor procesoptimalisatie. 


Hoe werkt Exact Globe?

Foto Medewerkers InControl
Foto InControl

Exact Online - Compleet boekhoudpakket 

Met Exact Online kan je eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. De boekhoudsoftware verzamelt alle gegevens op één plaats. Jij bent met de software automatisch aan het factureren en automatiseert repeterende handelingen. 


Hoe werkt Exact Online?

Exact Synergy - Efficiënt online samenwerken

Exact Synergy optimaliseert de stroomlijning en structuur van bedrijfsprocessen. Synergy van Exact biedt een totaaloplossing waardoor alle mensen binnen en buiten jouw bedrijf efficiënt samenwerken. 


Hoe werkt Exact Synergy?

Foto Medewerkers InControl
Foto Medewerkers InControl

Exact Insights - Rapportage software (Business Intelligence)

Met Exact Insights haal je het beste uit jouw data. Deze rapportagetool verwerkt grote hoeveelheden data tot bruikbare KPI's. Met Insights van Exact heb je realtime inzicht in jullie processen en gegevens.


Hoe werkt Exact Insights?

Exact SRXP - Snel en correct declareren

Met Exact SRXP bespaar je tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. Jouw declaratieproces bestaat met SRXP nog maar uit drie stappen: maak een foto van de bon, accordeer in de app en exporteer alle data met één klik.


Hoe werkt Exact SRXP?

Foto Medewerkers InControl
Foto Medewerkers InControl

Exact koppeling FIXIO -Automatiseer orderverwerkingen

Met de Exact koppeling FIXIO worden orders automatisch ingevoerd. Dit bespaart veel tijd. Door de orderinvoer te automatiseren hoeven orderregels nooit meer worden overgetypt en zijn typfouten verleden tijd. 


Hoe werkt FIXIO?

WMS+ - Efficiënt orderlopen

Met de magazijnsoftware WMS+ loop je tot drie keer zoveel orderregels tegelijkertijd. Dit managementsysteem bevat Exact WMS met de aanvulling Pick and Pack to Cart. 


Hoe werkt WMS+?

Foto Teamoverleg InControl
Foto Medewerkers InControl

BSM - Registreer materiaal en materieel

BSM biedt inzicht in het verbruik van materiaal zoals schroeven, en in het gebruik van materieel zoals machines. Het materiaal en materieel wordt af- en ingeboekt met een bruikbare scanner. 


Hoe werkt BSM?

Training & Implementatie

Wij zijn er ook voor diensten op maat. Zo geven wij diverse trainingen over het gebruik van de software, ondersteunen wij bij het schrijven van nieuwe procedures en kunnen wij helpen met het overzetten van data uit oude systemen. 


Ontdek onze diensten

Foto Harro Prins - teamoverleg InControl