Exact Expense Management

 

Declareer correct en snel met Exact Expense Management 

Met Exact Expense Management bespaar je tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties. De integratie met je administratie, de mobiele app en een flexibel goedkeuringsproces – ze hebben allemaal hetzelfde doel: tijd besparen in het afhandelen van declaraties.

Declareren in een handomdraai
Door je declaratieproces te integreren met je administratie en creditcard-leveranciers heb je altijd inzicht in de uitgaves en zijn declaraties binnen een handomdraai verwerkt. Dit bespaart tijd, geld én handmatig werk.

De belangrijkste voordelen van Expense Management

  • Snel en gemakkelijk declareren d.m.v. de app
  • Automatisch afletteren van creditcardbetalingen
  • Slimme kilometerregistratie
  • Geïntegreerd met je administratie 

  Snel en gemakkelijk declareren
Gebruik de app om direct eenvoudig bonnen vast te leggen. De app werkt zowel online als offline; handig wanneer je bijvoorbeeld vanuit het buitenland werkt. Natuurlijk kun je ook via de app eenvoudig declaraties goed- of afkeuren.

 Automatisch afletteren van creditcardbetalingen
Laat medewerkers eenvoudig uitgaven betalen met een credit- of debitcard en deze vervolgens declareren met de Exact Expense Management app. Creditcardtransacties én de bijbehorende bonnen zijn direct zichtbaar in Exact Expense Management. De bon wordt automatisch gekoppeld met de creditcardtransactie. Zo weet jij altijd welke bon bij welke uitgave hoort en voorkom je achteraf uitzoekwerk.

 

 Slimme kilometerregistratie
Niet alleen bonnen, met Exact Expense Management kun je eenvoudig reiskosten declareren. Gebruik de Google Maps integratie om kilometerdeclaraties te verwerken. Voeg meerdere bestemmingen op een route toe.

  Geïntegreerd met je administratie
Declaratiedata zijn met één klik te exporteren naar Exact. Hierdoor krijg je een volledig inzicht in kosten en uitgaven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken.

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.