Materieelservice Assen - Digitale werkbon
Oct142017

Materieelservice Assen - Digitale werkbon

Materieelservice Assen werkt met de Digitale Werkbon. Dit maakt de samenwerking met administratie en voorraadbeheer sneller en eenvoudig. Daarnaast biedt het de organisatie de mogelijkheid om simpel en efficiënt acute klussen in te plannen. 

Materieelservice Assen repareren, keuren en verkopen machines en werktuigen voor bedrijven in de bouw. Hun buitendienstmedewerkers zijn elke dag op pad voor deze reparaties, keuringen en onderhoud. Met de Digitale Werkbon ontvangen zij nu hun werkbonnen op de Ipad met klantgegevens, order- en debiteurennummer, datum en tijd. Daarnaast kunnen zij zelf de uitgevoerde werkzaamheden, gewerkte tijd en gebruikte materialen invoeren. 
Materiaalservice Assen

Werking

Zodra een klant de werkbon digitaal heeft ondertekend, komt de bon op zaak binnen. De administratie en voorraadbeheer kunnen deze direct verwerken. Na een afgeronde klus ziet de monteur de volgende klus verschijnen op de Ipad. Dit biedt de binnendienst de mogelijkheid de planning gedurende de dag aan te passen. Zij hebben hierbij ook inzichtelijk welke collega logistiek gezien het beste een (spoed)klus kan oppakken.

Efficiëntie

“De Digitale Werkbon heeft het werk van onze monteurs efficiënter gemaakt. Zij hoeven nu niet meer eerst naar kantoor te rijden om werkbonnen te halen.“, vertelt directeur Wilbert Vloo. “Daarnaast kunnen we nu eenvoudiger flexibel omgaan met de planning, waardoor acute storingen bij klanten snel opgelost kunnen worden.” Hij vervolgt: “We zijn erg tevreden met de Digitale Werkbon. Deze betaalbare tool heeft ons werk een stuk eenvoudiger gemaakt. Daarnaast is het prettig samenwerken met InControl. De contacten zijn persoonlijk en snel. Het team zet zich echt in als oplossingsgerichte partner. ”

Bekijk hier de website van Materieel Service Assen.

“De Digitale Werkbon heeft het werk van onze monteurs efficiënter gemaakt." - Wilbert Vloo
Materiaalservice Assen

Misschien ook interessant

Jan132023
Project

Schoppenfabriek Streuding - Waar ambacht en automatisering samenkomen

Een nostalgische schoppenfabriek in een dorpje van Groningen. Niet het type organisatie waarbij je misschien direct verwacht dat automatisering wordt benut. Toch is er niks minder waar!
Nov242022
Project

Wielink - Duurzaamheid door automatisering

Bij Wielink wordt er sinds van de komst van automatisering duurzamer gewerkt. De verspilling van producten is bijna met 100% gedaald.
Dec132022
Project

BONFIX - Automatisering waar mogelijk

De klant zo goed mogelijk bedienen. Dat is het doel van Bonfix. En om dat te doen, benut Bonfix automatisering waar mogelijk.