Materieelservice Assen - Digitale werkbon
Materiaalservice Assen
Oct 14 2017

Materieelservice Assen - Digitale werkbon

Materieelservice Assen werkt met de Digitale Werkbon. Dit maakt de samenwerking met administratie en voorraadbeheer sneller en eenvoudig. Daarnaast biedt het de organisatie de mogelijkheid om simpel en efficiënt acute klussen in te plannen. 

Materieelservice Assen repareren, keuren en verkopen machines en werktuigen voor bedrijven in de bouw. Hun buitendienstmedewerkers zijn elke dag op pad voor deze reparaties, keuringen en onderhoud. Met de Digitale Werkbon ontvangen zij nu hun werkbonnen op de Ipad met klantgegevens, order- en debiteurennummer, datum en tijd. Daarnaast kunnen zij zelf de uitvoerdere werkzaamheden, gewerkte tijd en gebruikte materialen invoeren. 

Zodra een klant de werkbon digitaal heeft ondertekent, komt de bon op zaak binnen. De administratie en voorraadbeheer kunnen deze direct verwerken. Na een afgeronde klus ziet de monteur de volgende klus verschijnen op de Ipad. Dit biedt de binnendienst de mogelijkheid de planning gedurende de dag aan te passen. Zij hebben hierbij ook inzichtelijk welke collega logistiek gezien het beste een (spoed)klus kan oppakken.

“De Digitale Werkbon heeft het werk van onze monteurs efficiënter gemaakt. Zij hoeven nu niet meer eerst naar kantoor te rijden om werkbonnen te halen.“, vertelt directeur Wilbert Vloo. “Daarnaast kunnen we nu eenvoudiger flexibel omgaan met de planning, waardoor acute storingen bij klanten snel opgelost kunnen worden.” Hij vervolgt: “We zijn erg tevreden met de Digitale Werkbon. Deze betaalbare tool heeft ons werk een stuk eenvoudiger gemaakt. Daarnaast is het prettig samenwerken met InControl. De contacten zijn persoonlijk en snel. Het team zet zich echt in als oplossingsgerichte partner. ”


Bekijk hier de website van Materieel Service Assen.

Misschien ook interessant

Mar 19 2021
Project

United Care - Verzendkoppeling

In het magazijn van United Care wordt gewerkt met de verzendkoppeling voor het automatisch printen van verzendlabels.
Dec 1 2020
Project

Rijomotor Holland - FIXIO

Rijomotor Holland zet FIXIO in om de invoer van orders te automatiseren.