Rijomotor - FIXIO
Rijomotor
Dec 1 2020

Rijomotor Holland - FIXIO

Orderverwerkingen zijn één van de belangrijkste processen van Rijomotor Holland. Het invoeren van orders was hierbij een tijdrovende bezigheid. FIXIO bleek de oplossing te zijn. Orders worden nu automatisch ingevoerd in Exact. 

Rijomotor Holland is met gericht op de in- en verkoop van bromfiets- en scooteronderdelen. Zij werken hierbij in de Business-to-Business branche. Het bedrijf is gevestigd in Schalkwijk, in Utrecht. 

Het bedrijf stuurt orders door naar een FIXIO inbox, waarna deze automatisch de order leest en geïmporteert in Exact. Zit een item niet meer in het leveringsprogramma? Dan een FIXIO een 'niet herkend' melding. “Dit biedt ons ook direct de mogelijkheid om de afnemers te informeren.”, aldus Robert, eigenaar van Rijomotor Holland. 

Robert vervolgt: “ We hebben voor elke debiteur een Excel template waarin ze order kunnen aanleveren. Het komt soms voor dat afnemers een order plaatsen via een Excel file. Dan hebben we de mogelijkheid om eenvoudig de order om te zetten naar een basis template."

"Het programma heeft zeker tijdwinst opgeleverd! Daarnaast is er nu ook niet meer de kans op fouten bij de invoer. Dit bespaart ontevredenheid bij de afnemer en tijd in achteraf corrigeren.”, besluit Robert. 


Bekijk hier de website van Rijomotor Holland.

Misschien ook interessant

Mar 19 2021
Project

United Care - Verzendkoppeling

In het magazijn van United Care wordt gewerkt met de verzendkoppeling voor het automatisch printen van verzendlabels.
Oct 14 2017
Project

Materieelservice Assen - Digitale werkbon

Dankzij de Digitale Werkbon kan Materieelservice Assen nu ook onderweg flexibel werken.