United Care - Verzendkoppeling
United Care Verzendkoppeling
Mar 19 2021

United Care - Verzendkoppeling

Producent United Care maakt gebruik van onze verzendkoppeling. De koppeling is op maat gemaakt voor de organisatie. Het koppelt de verzendgegevens van de pakbon uit Exact met de transportpartner van de United Care. Zo hoeven adresgegevens niet meer handmatig worden ingevoerd en zijn fouten verleden tijd. 

United Care heeft zijn magazijn gevestigd in Groningen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve hulpmiddelen voor de zorg- en welzijnsorganisatie. Nadat er een order wordt geplaatst bij de organisatie wordt de pakbon verwerkt in Exact. De verzendkoppeling zorgt er vervolgens voor dat de verzendlabel automatisch geprint wordt, zodat zendingen sneller verwerkt kunnen worden. 

Hoe dit werkt? De barcode op de pakbon wordt gescand en de klantgegevens worden ingeladen in de applicatie. Er is vervolgens de mogelijkheid om handmatig nog gegevens te wijzigen. Daarna kan de zending worden geëxporteerd. De verzendlabel wordt nu automatisch geprint en kan samen met de pakbon op de verzending worden geplakt.

De verzendkoppeling is eenvoudig in gebruik. “Scannen en klaar is het.”, vertelt Hans Kruizinga, hoofd logistiek. “De koppeling heeft veel rust en tijd gebracht. De snelheid is zeker het grootste voordeel. Daarnaast is het verzendlabel nu altijd gelijk aan het adres op de pakbon. Het is een uitkomst voor iedereen die in het magazijn werkt.”


Bekijk hier de website van United Care.

Misschien ook interessant

Dec 1 2020
Project

Rijomotor Holland - FIXIO

Rijomotor Holland zet FIXIO in om de invoer van orders te automatiseren.
Oct 14 2017
Project

Materieelservice Assen - Digitale werkbon

Dankzij de Digitale Werkbon kan Materieelservice Assen nu ook onderweg flexibel werken.