United Care - Verzendkoppeling
Mar192021

United Care - Verzendkoppeling

Producent United Care maakt gebruik van onze verzendkoppeling. De koppeling is op maat gemaakt voor de organisatie. Het koppelt de verzendgegevens van de pakbon uit Exact met de transportpartner van de United Care. Zo hoeven adresgegevens niet meer handmatig worden ingevoerd en zijn fouten verleden tijd. 

United Care heeft zijn magazijn gevestigd in Groningen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve hulpmiddelen voor de zorg- en welzijnsorganisatie. Nadat er een order wordt geplaatst bij de organisatie wordt de pakbon verwerkt in Exact. De verzendkoppeling zorgt er vervolgens voor dat de verzendlabel automatisch geprint wordt, zodat zendingen sneller verwerkt kunnen worden. 

United Care Verzendkoppeling

Automatisch printen

Hoe dit werkt? De barcode op de pakbon wordt gescand en de klantgegevens worden ingeladen in de applicatie. Er is vervolgens de mogelijkheid om handmatig nog gegevens te wijzigen. Daarna kan de zending worden geëxporteerd. De verzendlabel wordt nu automatisch geprint en kan samen met de pakbon op de verzending worden geplakt.

Eenvoud

De verzendkoppeling is eenvoudig in gebruik. “Scannen en klaar is het.”, vertelt Hans Kruizinga, hoofd logistiek. “De koppeling heeft veel rust en tijd gebracht. De snelheid is zeker het grootste voordeel. Daarnaast is het verzendlabel nu altijd gelijk aan het adres op de pakbon. Het is een uitkomst voor iedereen die in het magazijn werkt.”

Bekijk hier de website van United Care.

"Het is een uitkomst voor iedereen die in het magazijn werkt.” - Hans Kruizinga
United Care Verzendkoppeling

Misschien ook interessant

Jan132023
Project

Schoppenfabriek Streuding - Waar ambacht en automatisering samenkomen

Een nostalgische schoppenfabriek in een dorpje van Groningen. Niet het type organisatie waarbij je misschien direct verwacht dat automatisering wordt benut. Toch is er niks minder waar!
Nov242022
Project

Wielink - Duurzaamheid door automatisering

Bij Wielink wordt er sinds van de komst van automatisering duurzamer gewerkt. De verspilling van producten is bijna met 100% gedaald.
Dec132022
Project

BONFIX - Automatisering waar mogelijk

De klant zo goed mogelijk bedienen. Dat is het doel van Bonfix. En om dat te doen, benut Bonfix automatisering waar mogelijk.