Speedbooks financiële rapportage software

Weg met complexe spreadsheets, overload aan verwarrende informatie en gemiste kansen. Met Speedbooks leveren wij een betaalbaar systeem om snel heldere financiële rapportages te genereren. Jaarrekeningen, kwartaal-, maand-, week- of zelfs dagrapportages, maar ook gespecialiseerde financiële rapportages en analyses, u haalt ze allemaal uit Speedbooks.

Managementinformatie

Speedbooks verhoogt de betrouwbaarheid van uw managementinformatie aanzienlijk. Dat vergroot de kwaliteit van het financieel bestuur en beheer van uw onderneming. U budgetteert, controleert en stuurt bij op basis van veel meer kennis, terwijl het u veel minder tijd kost. Zo snijdt het mes aan twee kanten.  U kunt bovendien eigen modellen gebruiken en eigen indicatoren creëren en volgen.

 


Gebruiksvriendelijk en snel

Speedbooks is ontwikkeld door mensen met passie voor en een schat aan praktijkervaring in financiële rapportageprocessen. En zij wisten: de processen zijn slechts een middel, niet het doel. De focus moet liggen op de financiële informatiebehoefte van elke individuele ondernemer. Dat maakt Speedbooks tot de ideale aanvulling op elk boekhoudpakket.

Soorten financiële rapportages

  • managementrapportages
  • maandoverzichten
  • maandvergelijkingen
  • liquiditeitsplanningen
  • budgetten
  • jaarrekeningen
  • kwartaalrapporten
  • kostenplaatsenoverzichten

Excel en Exact

Basis voor de rapportages zijn koppelingen met Microsoft Excel, Exact Online en Exact Globe. Speedbooks haalt data realtime uit deze databases bij het aanmaken of verversen van elke rapportage. Zo hebt u altijd up-to-date bruikbare boekhoud- en managementinformatie. Desgewenst maken wij voor u maatwerk in rapportages. Het aantal administraties is onbeperkt.

Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.