Support

 

Heeft u een supportvraag die niet dringend is? Dan kunt u deze mailen naar support@incontrol.eu.

Lees de rest van deze pagina voor het starten van een InControl Remote Support sessie.

Remote support

Via onderstaande link is het mogelijk een remote support sessie te starten met een medewerker van InControl. Via deze sessie is de medewerker in staat om mee te kijken op uw scherm of om tijdelijk de controle over te nemen van uw pc.

Nadat u uw akkoord heeft gegeven op de gebruikerscondities (onderaan deze pagina) kunt u beginnen met het downloaden van het programma om gebruik te maken van InControl Remote Support. U dient hier twee maal te kiezen voor "uitvoeren". Daarna verschijnt een sessienummer en een wachtwoord, dat u doorgeeft aan de medewerker. Daarna wordt de ‘hulp op afstand sessie’ opgestart. 

InControl Remote Support downloaden


Gebruikerscondities InControl Remote Support

Door het klikken op de ‘Support’ knop onderin het scherm accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van InControl gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben.

Hoewel de programmatuur waarmee de InControl Remote Support Sessie opgestart kan worden met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. InControl Business Solutions B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de InControl Remote Support dienst.

Als u op enige wijze onzeker bent over de identiteit, technische kunde of anderzijds van de medewerker die de InControl Remote Support Sessie gaat opstarten dan wel over de programmatuur zelf, kies dan niet voor Incontrol Remote Support.

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Binnen InControl vinden wij het belangrijk dat onze collega's voorzien zijn van de laatste kennis. Daarom wordt er intern elke periode een training gegeven over een nieuw onderwerp.   
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook werken met dit uitzicht? Dat kan! 
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.