Welkom bij InControl Remote Support! (teamviewer)

 

Via dit document is het mogelijk een ‘hulp op afstand sessie’ op te zetten met een support medewerker van InControl. Via deze sessie is de supporter in staat om mee te kijken op uw scherm of om tijdelijk de controle over te nemen van pc.

Nadat u uw akkoord heeft gegeven op de gebruikerscondities kunt u beginnen met het downloaden van het programma om gebruik te maken van InControl Remote Support. U dient hier twee maal te kiezen voor "uitvoeren". Daarna verschijnt een sessienummer en een wachtwoord, dat u doorgeeft aan de supporter. Daarna wordt de ‘hulp op afstand sessie’ opgestart.

InControl Remote Support downloaden  Lees verder

Welkom bij InControl Remote Support! (teamviewer)

Gebruikerscondities InControl Remote Support

Door het klikken op de ‘Support’ knop onderin het scherm accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van InControl gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben.

Hoewel de programmatuur waarmee de InControl Remote Support Sessie opgestart kan worden met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. InControl Business Solutions B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de InControl Remote Support dienst.

Als u op enige wijze onzeker bent over de identiteit, technische kunde of anderzijds van de supporter die de InControl Remote Support Sessie gaat opstarten dan wel over de programmatuur zelf, kies dan niet voor ‘Support’.

Als u akkoord gaat met de bovenstaande voorwaarden kies dan voor de support button.

Support 

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
InControl heeft goed nieuws! Sinds kort is InControl de trotse eigenaar van een bedrijfspand aan het Hoogveen in Stadskanaal. We zijn erg blij met deze stap, en zien ernaar uit om in de toekomst vanaf deze locatie ons werk te doen. De verbouwing en verhuizing zullen nog wat tijd kosten, maar al…
 
Lees het hele bericht
 
“Dankzij InControl Digitale Werkbon kunnen wij heel flexibel schuiven met de werkzaamheden van onze monteurs onderweg. Het is een betaalbare tool die voor ons het werk een stuk eenvoudiger maakt.” Dit zegt directeur Wilbert Vloo van Materieelservice Assen (MSA).
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.