Harro
Harro Prins

Harro

Wij stellen jou graag voor aan onze collega Harro Prins.

Ik ben Harro. Ik mag mezelf trotse eigenaar noemen van InControl. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ook ben ik graag actief bezig, bijvoorbeeld met volleyballen. En eigenlijk is mijn werk ook mijn hobby. Ik kan mij helemaal verliezen in een opdracht en de tijd vergeten. Heerlijk vind ik dat! Tot mijn vrouw belt waar ik blijf omdat het eten klaar is... Haha. 

Ik werk graag samen met mijn collega's. We vullen elkaar echt aan. Iedereen heeft zijn eigen inbreng en specialiteit. Mijn specialiteit? Ik ga graag op zoek naar de échte vraag van de klant. Want als je de vraag niet goed begrijpt, geef je het verkeerde antwoord.  

Het werk vind ik leuk door de verschillende type klanten met elk weer hun eigen soort producten. De ene keer werk je samen met een medicijnenfabriek en dan weer met een groothandel. De ene keer maakt een eenvoudige oplossing al het verschil, de andere keer is de oplossing ingewikkelder. De afwisseling maakt het zo leuk. Samen iets bedenken en dit dan tot leven brengen. Daar doe ik het voor!

Bekijk hier mijn LinkedIn. 


Harro Prins

Harro Prins
  • Neem contact met mij op via