Verzendkoppeling InControl

 

Handmatig verzendlabels aanmaken is verleden tijd!

Verstuurt uw bedrijf veel zendingen en worden de verzendadressen nog handmatig ingevoerd voordat het verzendlabel geprint wordt? Wilt u de efficiëntie in het magazijn verhogen en de foutmarge verlagen? Bekijk dan snel de productvideo over de verzendkoppeling van InControl!


Verzendkoppeling

 

“De verzendkoppeling van InControl is een uitkomst voor iedereen in het magazijn. Het enige wat we hoeven te doen is het scannen van de pakbon. Het brengt ons veel rust en bespaart veel tijd, aldus Hans Kruizinga van United Care uit Groningen.” Lees het hele verhaal hier.
De verzendkoppeling van InControl maakt de koppeling tussen Exact Globe en uw logistieke partner. Het aanmaken van het label gebeurt volledig automatisch door de zendingsinformatie op te halen uit Exact. Dit gebeurt op basis van het pakbonnummer; deze komt als barcode op de pakbon te staan. Deze barcode wordt vervolgens gescand in de koppeling van InControl, waarna de koppeling automatisch de verzendgegevens ophaalt. Vervolgens wordt deze informatie geëxporteerd naar het systeem van de verzendpartner (DPD, GLS, GVT etc.) en tegelijkertijd wordt het verzendlabel geprint.

 

Minder invoeren

Wanneer de verzendlabels handmatig worden aangemaakt is onnodige herhaling vereist: het afleveradres van een bestaande klant moet telkens opnieuw worden ingevoerd terwijl dit adres al die tijd in het systeem aanwezig is. De verzendkoppeling van InControl haalt het afleveradres van de betreffende pakbon automatisch op en maakt zo een eind aan onnodige invoer; eenmaal het afleveradres goed invoeren is voldoende.

Minder fouten

Bij het handmatig invoeren van adressen is een fout zo gemaakt; dit kan voor problemen zorgen bij het afleveren van de pakketten aan klanten. Deze fouten zijn verleden tijd met de verzendkoppeling van InControl.

Meer tijd

Het handmatig invoeren van adressen kost veel tijd, vooral wanneer het gaat om tientallen, of misschien wel honderden pakketten per dag. Het automatiseren van deze stap levert daarom een enorme tijdsbesparing op.

De verzendkoppeling in beeld

In het magazijn van United Care uit Groningen wordt ook gewerkt met de verzendkoppeling van InControl. De ervaringen van United Care kun je hier lezen.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres, chat met ons via de Whatsapp button links in het scherm, of vul het contactformulier in via de knop onder de foto's voor een terugbelverzoek.

0599-659 350

 info@incontrol.eu

 


Neem contact met ons op

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
In het magazijn van United Care uit Groningen, producent van innovatieve hulpmiddelen voor de zorgsector, wordt gewerkt met de verzendkoppeling van InControl voor het automatisch printen van verzendlabels. In de video onderaan deze pagina is te zien hoe dit in zijn werk gaat.
 
Lees het hele bericht
 
Een paar maanden geleden heeft InControl FIXIO geïmplementeerd bij Rijomotor Holland. We praten met Robert van Rijomotor Holland, die ons vertelt hoe zij FIXIO inzetten in het dagelijkse orderproces, en wat dit hen heeft opgeleverd.
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.