Exact WMS+ 

 

Uitbreiding orderproces in Exact WMS

Wilt u dat uw orderpickers meerdere orders tegelijk kunnen afwikkelen? Met InControl Pick and Pack to Cart kunnen uw orderpickers twee tot drie keer zoveel orderregels tegelijk lopen. Dit vermindert de gemiddeld af te leggen afstanden per order van orderpickers. Dat scheelt aanzienlijk in efficiency, tijd en kosten. In onze ervaring liggen terugverdientijden van InControl WMS+ tussen de drie en twaalf maanden.

 

Kostenbesparing met WMS+

InControl Pick and Pack to Cart software is een aanvulling op het Exact Warehouse Management System (WMS). Dit zorgt voor optimalisatie van efficiency in uw orderproces doordat er meerdere orders tegelijk gelopen worden. Dit levert u een mooie kostenbesparing en tijdbesparing voor uw medewerkers op.


 

Werkwijze WMS+ met Pick and Pack to Cart

Pick and Pack to Cart biedt een oplossing voor het plaatsen van de juiste orderregels bij de juiste orders. Deze oplossing behelst drie stappen:

  1. de orderpicker selecteert het aantal orders dat hij tegelijk gaat lopen
  2. de orderpicker verzamelt de orderregels
  3. tijdens het verzamelen van de orderregel geeft de verzamelwagen aan voor welke order de betreffende regel is

Exact Software

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces met Exact Globe.

FIXIO

 

Automatiseert de import van orders in Exact. Handmatig orders overtypen is verleden tijd!

WMS+

Aanvullende software voor Exact WMS die het mogelijk maakt om meerdere orders tegelijk af te wikkelen

Maatwerk

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
De coronacrisis treft onze samenleving hard. Op economisch en medisch gebied zijn er wereldwijd grote onzekerheden en de zorgen stapelen zich op. Bedrijven worden geraakt; de een nog meer dan de ander.
 
Lees het hele bericht
 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.