Terug naar Nieuws

Flashback Friday: feestelijke opening nieuwe pand InControl

Gepubliceerd op:
Flashback Friday: feestelijke opening nieuwe pand InControl

Afgelopen zondag, 11 oktober, was het alweer een jaar geleden dat we ons pand in Stadskanaal feestelijk hebben geopend. Onder het toeziend oog van zo'n 150 relaties, familie en vrienden knipte wethouder Lian Veenstra toen het lint door en was de officiële opening een feit. Naast de opening was er een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn.

Inmiddels zijn we een jaar verder; of eigenlijk 2. In oktober 2018 was de renovatie van de 1e verdieping namelijk al klaar en trok Good Jobs uitzendbureau als eerste in 1 van de nieuwe kantoren. De overige kantoren op de 1e vedieping werden daarna snel in gebruik genomen door andere bedrijven, en inmiddels is de 2e verdieping ook al weer een lange tijd bezet. Het is mooi dat het gebouw na een aantal jaar van gedeeltelijke leegstand weer volledig gebruikt wordt!

Panorama view

Na een grondige renovatie was onze eigen verdieping, de 3e verdieping, ook klaar, en in februari 2019 verhuisden we naar ons nieuwe pand. De huiselijke en tegelijkertijd zakelijke inrichting creëert een prettige sfeer om in te werken, en de glazen wanden zorgen voor veel lichtinval en verbinden de verschillende ruimtes met elkaar. De kers op de taart is ons panorama uitzicht op bedrijventerrein Vleddermond. De 2e en 3e verdieping zijn ontworpen in een U-vorm en hebben aan de kant van de rotonde alleen maar ramen. Dit zorgt voor het mooie panaroma uitzicht dat veel lichtinval creëert. Nieuwsgierig? Kijk dan eens hier.

Flashforward

Door COVID-19 kunnen we onze klanten minder bezoeken en werken we nog meer op afstand. Dit is jammer, omdat we het fijn vinden om langs te gaan bij klanten en zo direct contact te hebben. Gelukkig zorgt ons ruime bedrijfspand ervoor dat we de huidige werkzaamheden goed kunnen uitvoeren, en bovendien geeft het ons veel mogelijkheden om te groeien. Als we een jaar vooruit kijken, hopen we dat de situatie rondom COVID-19 verbeterd is, en dat het nog steeds gezellig druk is in ons bedrijfspand! 

 

Wij werken door!

Wij werken door!
De coronacrisis treft onze samenleving hard. Op economisch en medisch gebied zijn er wereldwijd grote onzekerheden en de zorgen stapelen zich op. Bedrijven worden geraakt; de een nog meer dan de ander.
 

Wethouder Veenstra opent nieuw pand InControl Business Solutions

Wethouder Veenstra opent nieuw pand InControl Business Solutions
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…