Terug naar Nieuws

Flashback Friday: feestelijke opening nieuwe pand InControl

Gepubliceerd op:
Flashback Friday: feestelijke opening nieuwe pand InControl

Afgelopen zondag, 11 oktober, was het alweer een jaar geleden dat we ons pand in Stadskanaal feestelijk hebben geopend. Onder het toeziend oog van zo'n 150 relaties, familie en vrienden knipte wethouder Lian Veenstra toen het lint door en was de officiële opening een feit. Naast de opening was er een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn.

Inmiddels zijn we een jaar verder; of eigenlijk 2. In oktober 2018 was de renovatie van de 1e verdieping namelijk al klaar en trok Good Jobs uitzendbureau als eerste in 1 van de nieuwe kantoren. De overige kantoren op de 1e vedieping werden daarna snel in gebruik genomen door andere bedrijven, en inmiddels is de 2e verdieping ook al weer een lange tijd bezet. Het is mooi dat het gebouw na een aantal jaar van gedeeltelijke leegstand weer volledig gebruikt wordt!

Panorama view

Na een grondige renovatie was onze eigen verdieping, de 3e verdieping, ook klaar, en in februari 2019 verhuisden we naar ons nieuwe pand. De huiselijke en tegelijkertijd zakelijke inrichting creëert een prettige sfeer om in te werken, en de glazen wanden zorgen voor veel lichtinval en verbinden de verschillende ruimtes met elkaar. De kers op de taart is ons panorama uitzicht op bedrijventerrein Vleddermond. De 2e en 3e verdieping zijn ontworpen in een U-vorm en hebben aan de kant van de rotonde alleen maar ramen. Dit zorgt voor het mooie panaroma uitzicht dat veel lichtinval creëert. Nieuwsgierig? Kijk dan eens hier.

Flashforward

Door COVID-19 kunnen we onze klanten minder bezoeken en werken we nog meer op afstand. Dit is jammer, omdat we het fijn vinden om langs te gaan bij klanten en zo direct contact te hebben. Gelukkig zorgt ons ruime bedrijfspand ervoor dat we de huidige werkzaamheden goed kunnen uitvoeren, en bovendien geeft het ons veel mogelijkheden om te groeien. Als we een jaar vooruit kijken, hopen we dat de situatie rondom COVID-19 verbeterd is, en dat het nog steeds gezellig druk is in ons bedrijfspand! 

 

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland

FIXIO in de praktijk: in gesprek met Robert van Rijomotor Holland
Een paar maanden geleden heeft InControl FIXIO geïmplementeerd bij Rijomotor Holland. We praten met Robert van Rijomotor Holland, die ons vertelt hoe zij FIXIO inzetten in het dagelijkse orderproces, en wat dit hen heeft opgeleverd.
 

FIXIO in beeld: bekijk nu de video!

FIXIO in beeld: bekijk nu de video!
Wat is de beste manier om uit te leggen hoe iets werkt? Door het te laten zien! Daarom hebben we een korte video gemaakt die duidelijk laat zien hoe FIXIO werkt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!