Werkzaamheden Adapto BONFIX

Werkzaamheden Adapto BONFIX

Al jaren werken wij bij het Zwolse bedrijf BONFIX aan mooie optimalisatieprojecten, waar je in een eerder artikel meer over leest. Dit jaar mogen we daar weer een mooi project aan toevoegen: het Adapto systeem. 

Dit jaar heeft BONFIX zijn team van orderpickers uitgebreid met een razendsnelle orderpicker, zijn naam: Adapto. Met deze aanvulling is het bedrijf in staat ruim 1000 orderrregels per uur te verwerken! 

Adapto Bonfix

Samenwerking

In de afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het ontwikkelen van maatwerk software die de koppeling maakt tussen Exact en Adapto. We zorgen ervoor dat de orders vanuit Exact in Adapto komen, zodat Adapto weet welke artikelen opgehaald moeten worden. De software van Vanderlande zorgt er vervolgens voor dat de Adapto deze artikelen pickt uit de gigantische "stelling" die je ziet op de foto. Zo bundelen we als bedrijven onze krachten!

Tijdswinst

En de collega's bij BONFIX? Die houden tijd over voor andere belangrijke zaken! Dit biedt het bedrijf mooie kansen. Dat noemen we nog eens next level automatisering! 

Benieuwd naar het resultaat? Houd onze social media dan in de gaten! 

Wil je weten wat bedrijfssoftware kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! 

Procesoptimalisatie met Bedrijfssoftware
Adapto Bonfix