QlikView business intelligence zet data om in kennis

QlickView

 

Beslissers sneller betere besluiten laten nemen op basis van betrouwbare, krachtige inzichten. Dat is de missie van QlikView. Voor betere en gedegen onderbouwde beslissingen biedt QlikView tools en oplossingen om data eenvoudig om te zetten in bruikbare kennis en visuele analyses. De data kunnen afkomstig zijn uit verschillende bronnen. Dat maakt QlikView dé all-in-One oplossing voor uw volledige business intelligence.

QlikView business intelligence zet data om in kennis

Ontdek verbanden die u nog nooit zag

Met QlikView ontdekt u verbanden die u nog nooit zag. Eenvoudig toegankelijke en interactieve rapportages maken uw besluitvorming effectief. Mede dankzij ongekende grafische toepassingen worden complexe data visueel inzichtelijk. Ook kunt u associatief zoeken naar verbanden en antwoorden binnen alle beschikbare data. U leert uw eigen business veel beter begrijpen, vooral omdat u 24/7 direct toegang en inzicht hebt via uw smartphone.

Lees verder

Social Decision Making

QlikView maakt Social Decision Making eenvoudig. Besluitvorming binnen sociale samenwerkingsverbanden is mogelijk dankzij realtime tools als Chatter en Story-telling. In-memory technologie maakt realtime vraag en antwoord op alle data mogelijk.

 

Overige voordelen QlikView

  • ook geschikt voor kleinschalige organisaties
  • datawarehousing is overbodig
  • snelle implementatie in uw bestaande digitale bedrijfsvoering
  • eenmalige ontwikkeling vervangt repetitieve data-extracties, u bespaart tijd en kosten
  • heel snel en flexibel inzicht in vooraf gedefinieerde KPI’s
  • voorziet in alle soorten analyse- en rapportagebehoeften
Neem contact met ons op

Exact Globe

De complete administratieve basis onder uw totale bedrijfsproces. Compleet maatwerk in backoffice. Met één systeem van offerte tot levering altijd realtime actuele en correcte informatie.

Exact Synergy

Breng structuur in uw frontoffice met onze totale business software oplossing op maat.

Exact InSights

Met Exact Insights haalt u het beste uit uw financiële, logistieke en commerciële data.

Rapportages & (data)koppelingen

Alle data overzichtelijk & inzichtelijk met rapportages vanuit Exact. Met datakoppelingen voor bestandsuitwisseling.

Exact Online

Exact Online biedt eenvoudig, snel en veilig online boekhouden. Maatwerkoplossingen van InControl zijn eenvoudig te koppelen.

Maatwerk in bedrijfsoplossingen

Klantspecifieke software en applicaties, oplossingen op maat die passen bij uw unieke werkwijze, cultuur en uitdagingen, zoals de digitale werkbon.

Magazijn & logistiek

Logistieke oplossingen voor uw magazijn: FIXIO ,BSM en Exact WMS+.

Exact dealer

Als specialist in inrichting en verbetering van bedrijfsprocessen bieden wij software aan MKB en (semi-) overheden. Als dealer van Exact en partnersoftware leveren wij:

Sparringpartner in business intelligence

Wij zijn uw sparringpartner in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Samen met u werken wij aan oplossingen die goed bij uw bedrijf passen. Onze consultants koppelen brede bedrijfskundige knowhow – van onder meer financiën, logistiek, HRM en management - aan kennis van Exact en Microsoft producten.


 
Onder het toeziend oog van zo’n 150 relaties opende wethouder Lian Veenstra op vrijdagmiddag 11 oktober ons nieuwe pand aan het Hoogveen in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf de wethouder bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die in ons pand gevestigd zijn…
 
Lees het hele bericht
 
Na een grondige verbouwing en modernisering van ons kantoor aan Hoogveen 11 in Stadskanaal zijn we eerder dit jaar verhuisd naar deze mooie nieuwe locatie. We zijn erg trots op het resultaat en laten dit daarom graag aan u zien. Mede dankzij deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten ook in de…
 
Lees het hele bericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.